Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 4 Απριλίου

Οι διαφωνίες στη σχέση και τα ζώδια - Σε ποιον περνάει το δικό του;
Οι διαφωνίες στη σχέση και τα ζώδια - Σε ποιον περνάει το δικό του;

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 4η ημέρα του Απριλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Η μέρα φέρνει έντονες ψυχολογικές διακυμάνσεις

Η Σελήνη από τον Υδροχόο, στον οποίο θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας, σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στον Κριό. Αυτή τη φορά φαίνεται πως λόγια, συναισθήματα και πράξεις μπορούν να συμβαδίσουν και να παράγουν κάτι ουσιαστικό. Στην πορεία τις απογευματινές ώρες η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία, μια όψη που μας κάνει κάπως να τεμπελιάζουμε. Σαφώς όπου συμμετέχει ο Δίας καλό είναι να προσπαθούμε να διατηρούμε μια ισορροπία και ένα μέτρο και να μην καταφεύγουμε σε υπερβολές. Τις βραδινές ώρες η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνοντας κάποια απρόοπτα, ενώ θα είμαστε και επιρρεπείς σε ψυχολογικές διακυμάνσεις, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο – Τυχερά ανοίγματα, θετικές εξελίξεις

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, βασική ανάγκη θα είναι η ανανέωση, θα υπάρχει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες και να ανανεωθεί η καθημερινότητα. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, διευρύνεται ο κοινωνικός και φιλικός κύκλος. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη διασκέδαση, στο φλερτ, στην ψυχαγωγία, οι συναναστροφές θα είναι τονωτικές.

Σε ζητήματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ρίσκα και για ριζοσπαστικές αλλαγές. Στον εργασιακό χώρο έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις. Οι πιέσεις θα δημιουργήσουν εντάσεις, οι εξουσιαστικοί χαρακτήρες αν προσπαθήσουν να επιβληθούν θα προκύψουν πεισματικές αντιδράσεις.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης ανοίγει ο δρόμος για επιδιώξεις, δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες συνεργασίες. Όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα θα βρουν κάτι αξιόλογο και δημιουργικό. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για οικονομικές τακτοποιήσεις, φεύγουν τα εμπόδια. Βελτιώνονται οι σχέσεις, ανοίγματα θα υπάρξουν για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό προσοχή στην έντονη παρόρμηση, οι ενέργειες δεν θα πρέπει να είναι σπασμωδικές. Θα υπάρξουν συναισθηματικές διακυμάνσεις, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές και οι ακρότητες. Ελλοχεύει κίνδυνος για εξάρσεις και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, στις πιέσεις θα υπάρξουν εναντιώσεις και αρνητικές αντιδράσεις, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Ιδιαίτερα κοινωνική η Πέμπτη για σας τους Κριούς, αλλά προσέξτε σε ποιους αφιερώνετε χρόνο για να έχει ένα νόημα και για σας η επαφή με τους άλλους. Αν η κοινωνική σας ζωή χρειάζεται τονωτικές ενέσεις, αν σας έχουν λείψει οι συζητήσεις με τους φίλους σας, η Πέμπτη είναι η κατάλληλη μέρα για να επικοινωνήσετε μαζί τους, να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να κάνετε πιο βαθιές συζητήσεις από αυτές που σας αγγίζουν συναισθηματικά. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με αυτούς που ξέρετε, αγαπάτε, έστω συμπαθείτε, παρά να μπείτε σε διαδικασία γνωριμιών! Από την άλλη είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διασκεδάσετε. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα οικονομικά σας, γιατί θα έχετε τάση για έξοδα παρασυρμένοι ίσως κι από άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Ταύρος

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα η Σελήνη από τον Υδροχόο κάνει να συγκρούονται μέσα σας η ανάγκη να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας από τη μια και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα από την άλλη. Καλύτερα όμως αρχικά να ασχοληθείτε με όσα «πρέπει» και υποσχεθείτε ότι τον ελεύθερο χρόνο σας θα τον αφιερώσετε στην οικογένεια, τον σύντροφο, τα παιδιά και τους φίλους σας. Ακόμη η Πέμπτη, καθώς η Σελήνη θα σχηματίζει όψεις τετραγώνου με τους πλανήτες που βρίσκονται στο ζώδιο σας τον Δία και τον Ουρανό, είναι μια μέρα που μπορεί να συζητάτε για επαγγελματικά θέματα. Ή μπορεί να προκύψει ακόμη και μια νέα επαγγελματική πρόταση ή μια πρόταση που σας έγινε το προηγούμενο διάστημα να επανέρχεται για να συζητηθεί. Δεν είναι ανάγκη να πιεστείτε να πάρετε μια απόφαση, αφού βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή για να είστε σταθεροί και σίγουροι γι’ αυτό που θα επιλέξετε.

Δίδυμοι

Η Σελήνη κινείται σε γνώριμα ύδατα για το ζώδιο σας, στον φιλικό σας Υδροχόο, και ξυπνάει μέσα σας την ανάγκη να «φύγετε», να ταξιδέψετε, να αλλάξετε παραστάσεις. Αν όμως δεν έχετε τέτοια πλάνα, ίσως από το να γκρινιάζετε να προσπαθήσετε να βρείτε εναλλακτικές δραστηριότητες που θα σας ευχαριστήσουν και γιατί όχι ίσως εντελώς απρογραμμάτιστα να κάνετε μια βόλτα σε ένα άλλο μέρος για να αλλάξετε εικόνες και παραστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, απολαύστε μια μέρα χωρίς ιδιαίτερα θέματα που θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και ο λόγος σας θα μετράει περισσότερο. Εξαιρετική μέρα για επικοινωνία, για να νιώθετε καλύτερα και με τον σύντροφο σας ή να κάνετε πλάνα για το μέλλον μαζί του-ης.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη να περιδιαβαίνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας τον Υδροχόο μπορεί να νιώθετε ένα συναισθηματικό αναβρασμό. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια περίεργα συναισθήματα σε μια ερωτική σχέση, μπορεί να υπάρχει ένα θέμα με ένα φίλο-η ή συνεργάτη που σας κάνει να αμφισβητείτε την εμπιστοσύνη που δείχνετε. Από την άλλη ίσως σας είναι εύκολο να κατηγορήσετε κάποιο άτομο για ένα δικό σας πρόβλημα χωρίς να το πολυσκεφτείτε. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε την επικριτική διάθεση και να ακούσετε με προσοχή και κατανόηση αυτά που σας λέει η άλλη πλευρά.

Λέων

Οι σχέσεις μας θέλουν φροντίδα και χρόνο για να μπορέσουν να είναι ικανοποιητικές και να αισθανόμαστε πληρότητα μέσα σε αυτές. Σήμερα με τη Σελήνη απέναντι σας στον Υδροχόο, σε όλη τη διάρκεια της μέρας, αφιερώστε τον χρόνο και την ενέργεια σας στον σύντροφο σας, στους κολλητούς σας, σε κάποιους καλούς συνεργάτες. Άλλωστε είναι η προτεραιότητα της μέρας για σας. Δεν πειράζει αν μια μέρα δε δώσετε όλη σας την ενέργεια στις υποχρεώσεις. Υπάρχει πάντα και το αύριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το ρίξετε στο σορολόπ, αλλά ότι πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε σε προτεραιότητα τις βασικές υποχρεώσεις, ώστε να διαθέσετε το υπόλοιπο του ελεύθερου χρόνου στο ταίρι σας ή στους φίλους. Από την άλλη, με τόσες όψεις που σχηματίζει η Σελήνη είναι πιθανόν να νιώθετε πιο ανήσυχοι για την εξέλιξη των πραγμάτων στη ζωή σας. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να πάρετε έναν φίλο ή το ταίρι σας και να κάνετε μια βόλτα με τα πόδια για να αλλάξετε παραστάσεις και γενικώς να δείτε νέα πράγματα που μπορεί να σας δώσουν έμπνευση.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της μέρας αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να κάνετε «καλό» στη φυσική σας κατάσταση. Ξεκλέψτε λίγη ώρα από το πρόγραμμα σας για να κάνετε κάποιες ασκήσεις ή ένα περπάτημα. Μαγειρέψτε ένα πιο υγιεινό δείπνο. Κάντε μια μέρα αποχή από το αλκοόλ. Κοιμηθείτε περισσότερο, αφού αυτό και μόνο θα βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να δείχνετε πιο όμορφοι και ήρεμοι. Την Πέμπτη μπορεί να σας απασχολούν πιο πολύ και τα θέματα της δουλειάς, αλλά μη σας πιάνει βιασύνη και κάνετε απερίσκεπτες και παρορμητικές κινήσεις. Αν πρέπει να κάνετε μια κουβέντα προσπαθήστε να γίνει με ενσυναίσθηση ειδικά τις απογευματινές ώρες.

Ζυγός

Η παρουσία της Σελήνης σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια σχετικά πιο χαλαρή μέρα. Ακόμη κι αν εργάζεστε ή έχετε υποχρεώσεις θα βγουν πολύ πιο εύκολα σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με ό,τι σας χαροποιεί και σας διασκεδάζει. Μια επίσκεψη σε ένα κομμωτήριο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, ένα χαλαρό καφεδάκι με φίλους, ένα ερωτικό ραντεβού είναι ό,τι ευνοείται περισσότερο σε μια πιο ευχάριστη και επικοινωνιακή κατάσταση για σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην κάνετε υπερβολές με τα έξοδα.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο ενεργοποιεί θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια την Πέμπτη ή γενικότερα τις υποχρεώσεις σας. Ίσως έχετε αποφασίσει να περάσετε κάποιες ώρες με τους δικούς σας ανθρώπους ή να σας πιάνει νοσταλγία για άλλες μέρες που περνούσατε χαλαρά με αυτούς που θέλατε. Από την άλλη μπορεί να αποφασίζετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στον χώρο του σπιτιού για να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα, να την κάνετε πιο ανοιξιάτικη και να περνάτε πιο ευχάριστα. Πιθανώς να σας απασχολούν και κάποια ζητήματα στενών συγγενών σας ή και κάποια θέματα που αφορούν στην οικονομική διαχείριση. Δεν είναι μια χαλαρή μέρα βέβαια και πιθανώς να υπάρχουν κι επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο σας δημιουργεί νοητική ανησυχία και με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι μάλλον θα θέλετε να τη μοιραστείτε με τους φίλους, τους συγγενείς, τους συνεργάτες σας. Η Πέμπτη είναι μια πολύ δυνατή μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να κυνηγήσετε ίσως κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις με συνεργάτες ή μελλοντικούς συνεργάτες. Είναι ακόμη μια καλή μέρα για να δείτε τους λογαριασμούς που έχετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι αν ανταποκρίνονται σε αυτό που θέλετε ή αν τους χρησιμοποιείτε για επαγγελματικούς λόγους αν εκφράζουν ή αντανακλούν σωστά τη δουλειά σας. Ενδεχομένως πέραν των επαγγελματικών μπορεί να σας απασχολήσουν και θέματα υγείας.

Αιγόκερως

Η Πέμπτη είναι θετική μέρα για να τα δώσετε όλα στην επικοινωνία. Να μιλήσετε ίσως με καινούρια άτομα, να επικοινωνήσετε με φίλους που δεν τα λέτε συχνά, να ανοίξετε κάπως τους ορίζοντες σας. Να δοκιμάσετε να «σπάσετε» λίγο το πρόγραμμα και να ασχοληθείτε και με χόμπι ή ενδιαφέροντα που δεν καταπιάνεστε συνήθως. Αυτή η αλλαγή μπορεί πραγματικά να σας απελευθερώσει και να σας κάνει να περάσετε καλύτερα. Ακόμη είναι μέρα που μπορεί να προωθήσετε κάποια επαγγελματικά ζητήματα ή να κάνετε κουβέντα για οικονομικά. Μπορεί να προκύψει ξαφνικά μια ευκαιρία σε αυτό τον τομέα που καλά θα κάνετε να τη σκεφτείτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε ρίσκο ή να είστε παρορμητικοί, απλώς να είστε πιο δεκτικοί. Ούτως ή άλλως δεν γίνεται να μη δείτε τις λεπτομέρειες όσων συζητάτε.

Υδροχόος

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της Πέμπτης στο ζώδιο σας ενισχύει τις φιλοδοξίες σας, αλλά από την άλλη μπορεί να σας κάνει να συγκεντρώνετε πολλές υποχρεώσεις κι ευθύνες και στο τέλος να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όλα αυτά που έχετε υποσχεθεί στους άλλους. Επίσης είναι μέρες που θα είστε υπερευαίσθητοι σε σχόλια και αντιδράσεις ατόμων στο περιβάλλον σας. Και μπορεί να ξεσπαθώσετε επειδή κάποιος σας είπε κάτι που μπορεί να πάρετε προσωπικά είτε δια ζώσης είτε ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είστε ενεργοί. Χρειάζεται ψυχραιμία γιατί πιθανώς εσείς παίρνετε προσωπικά κάτι και μπορεί να μην ήταν αυτή η πρόθεση του άλλου που το είπε ή το έγραψε. Κοιτάξτε να είστε πρώτα καλοί ακροατές και μετά καλοί ομιλητές.

Ιχθύες

Την Πέμπτη θα έχετε την τάση ίσως να είστε νευρικοί, με διάθεση λίγο πιο βαριά ή κάτι μπορεί να σας δημιουργεί μεγαλύτερη νοητική ή ψυχική αναστάτωση. Βέβαια παίζει πάντα να βασανίζετε τον εαυτό σας με σκέψεις είτε για θέματα σχέσεων είτε για τα μελλοντικά σας πλάνα. Προσπαθήστε όμως σήμερα να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Τρόποι υπάρχουν πολλοί: διαλογισμός, γιόγκα, περπάτημα στη φύση, ένα χαλαρό χόμπι, οτιδήποτε δεν είναι πολύ πιεστικό αλλά βοηθά στην αποσυμφόρηση του εγκεφάλου σας. Ακόμη δεν είναι ανάγκη όλο αυτό να το περνάτε μόνοι σας. Γι’ αυτό είναι οι φίλοι για να μοιραζόμαστε μαζί τους και τα καλά και τα κακά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ