Απαιτήσεις γυναικών στα 25, τα 35, τα 45, τα 65 και τα 75


Απαιτήσεις γυναικών στα 25, τα 35, τα 45, τα 65 και τα 75 – Είτε το θέλουμε, είτε όχι, οι γυναίκες μας γεννούν, οι γυναίκες μας… πεθαίνουν

Δείτε πιο κάτω μια πλήρη λίστα από τα “θέλω” των γυναικών σε διάφορες φάσης της ζωής τους.

Απαιτήσεις γυναίκας από άντρα 25 ετών:

1. Όμορφος
2. Γοητευτικός
3. Επιτυχημένος επαγγελματικά
4. Ευφυής
5. Τέλειος εραστής

Απαιτήσεις γυναίκας από άντρα 35 ετών:

1. Εμφανίσιμος χωρίς καράφλα
2. Να έχει αρκετά χρήματα για δείπνο σε ακριβό εστιατόριο
3. Να ακούει περισσότερο από όσο μιλάει
4. Να γελάει στα αστεία της την κατάλληλη στιγμή
5. Να επιζητάει τον ρομαντικό έρωτα μια φορά την εβδομάδα

Απαιτήσεις γυναίκας από άντρα 45 ετών:

1. Όχι πολύ άσχημο, δεν πειράζει η φαλάκρα
2. Να είναι σε καλή φυσική κατάσταση, ώστε να μπορεί να μετακινεί τα έπιπλα
3. Να θυμάται να κατεβάζει το καπάκι της τουαλέτας όταν τελειώνει την ανάγκη του
4. Να ξυρίζεται τα περισσότερα Σαββατοκύριακα
5. Να φοράει μπλούζες που κρύβουν την κοιλιά του

Απαιτήσεις γυναίκας από άντρα 65 ετών:

1. Να μην φοβίζει τα μικρά παιδιά με την εμφάνιση του
2. Να θυμάται που είναι η τουαλέτα
3. Να μην ξεχνά γιατί γελάει
4. Να θυμάται που ξέχασε τη μασέλα του
5. Να θυμάται όταν…

Απαιτήσεις γυναικών στα 25, τα 35, τα 45, τα 65 και τα 75

Απαιτήσεις γυναίκας από άντρα 75 ετών:

1. Να μπορεί να αναπνέει
2. Να θυμάται να αναπνέει
3. Να μην ξεχνά να αναπνέει

Καυτά θέλω των γυναικών στο κρεβάτι: Το να ρωτήσεις την ερωτική σου σύντροφο πώς είσαι στο κρεβάτι, μπορεί να οδηγήσει σε μονοπάτια που ίσως να μην είσαι έτοιμος να εξερευνήσεις…

Χωρίς το δονητή μου τίποτα

Όσο και να πληγώνει τον ανδρισμό σου το γεγονός πως «δεν της είσαι αρκετός», η αλήθεια είναι πως τα ερωτικά βοηθήματα είναι ίσως το πιο συνηθισμένο βίτσιο των γυναικών.

Ο δονητής είναι ο καλύτερός τους φίλος όταν λείπεις και το γεγονός πως τον αποζητούν ακόμα κι όταν είσαι εσύ εκεί, δείχνει το πόσο απενοχοποιημένες και ανοιχτές σε νέες εμπειρίες είναι. Αντί να τον βλέπεις σαν εχθρό σου, φρόντισε να τον εντάξεις στο παιχνίδι και να μάθεις να τον χρησιμοποιείς σωστά επάνω της.

Το ξύλο βγήκε απ’ τον Παράδεισο

Μην απορήσεις αν σου ζητήσει να τη χτυπήσεις κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Πέρα από το «ξύλο της αγάπης» που όλοι λίγο πολύ ρίχνουμε στο κρεβάτι, υπάρχουν γυναίκες που τολμούν να πάνε ένα βήμα παραπέρα και αποζητούν την άγρια μεταχείριση για να… λειτουργήσουν. Μην παραξενευτείς λοιπόν αν συνειδητοποιήσεις πως το μαστίγιο στον τοίχο του δωματίου της δεν είναι διακοσμητικό.

Απόψε διατάζω εγώ

Εντάξει, αυτό μπορεί και να το απολαύσεις. Όταν εκείνη αποφασίσει να πάρει στα χέρια της την κατάσταση και να σε μετατρέψει σε παιχνίδι της, μόνο καλά μπορείς να περάσεις. Θα σε αντιμετωπίσει σαν ένα απλό όργανο για την ικανοποίησή της και θα σου ζητήσει να κάτσεις να σε χρησιμοποιήσει όπως ακριβώς εκείνη θέλει.

Δε μας κοιτούν, μας καμαρώνουν

Αν πιστεύεις πως μόνο εσένα ιντριγκάρει να το κάνεις σε δημόσιο χώρο κάνεις τεράστιο λάθος. Κάποιες γυναίκες επιδιώκουν να συνεβρεθούν σε κοινή θέα με το σύντροφό τους όχι απλά επειδή τις ανάβει ο κίνδυνος να τις δουν, αλλά επειδή το να τις βλέπουν οι άλλοι να επιδίδονται στο αγαπημένο τους σπορ τις οδηγεί στην απόλυτη κορύφωση. Αν ανήκεις στους ντροπαλούς, προφανώς θα κακοπεράσεις.

Sexting

Συμβαίνει λίγο πολύ σε όλες. Άλλες το παραδέχονται, άλλες όχι, όμως όλες ανεξαιρέτως ανάβουν με ένα προκλητικό και πολλά υποσχόμενο μήνυμα του συντρόφου τους.

Όταν βρίσκεσαι μακριά και ξεκινήσει να σου μιλάει όπως δεν είχες φανταστεί ποτέ πως θα τολμούσε να μιλήσει, τότε έρχεσαι αντιμέτωπος με την απόλυτη πρόκληση:

Το τηλεφωνικό σεξ

Το θέλει, της αρέσει και στο ζητάει πλαγίως. Φωτογραφίες με καυτό περιεχόμενο είναι σαφώς εντός παιχνιδιού. Φρόντισε να «εκμεταλλευτείς» την αδυναμία της και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Και μην ξεχνάς: Πολλοί θα σε ζήλευαν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ