Μέγκαν Μαρκλ: Κυκλοφόρησε τη δική της μαρμελάδα φράουλα – «Είναι ενθουσιασμένη»


Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε το νέο της εγχείρημα τον περασμένο Μάρτιο χωρίς να κάνει γνωστές λεπτομέρειες, ενώ η επίσημη παρουσίαση θα γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα

Η Μέγκαν Μαρκλ κυκλοφόρησε το πρώτο προϊόν της νέας της εταιρείας American Riviera Orchard, μία μαρμελάδα φράουλα, την οποία έστειλε σε αρκετούς γνωστούς ινφλουένσερς και φίλους της, μεταξύ των οποίων η σχεδιάστρια μόδας Tracy Robbins και η σοσιαλιτέ της Αργεντινής Delfina Balquier, οι οποίες ανέβασαν φωτογραφίες με το προϊόν στο Instagram.

Η Μέγκαν έρχεται να συμπληρώσει την μακρά λίστα των σελέμπριτιζ που πουλάνε τα δικά τους προϊόντα, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail δεν είναι απίθανο να εμπνεύστηκε από τον πεθερό της και βασιλιά της Αγγλίας, Κάρολο, ο οποίος ξεκίνησε να πουλά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης και μαρμελάδας, από τα κτήματα της Κορνουάλης μέσα στη δεκαετία του 1990.

Δεν γνωρίζουμε ωστόσο, εάν έχει στείλει τη μαρμελάδα στο Λονδίνο για να την δοκιμάσουν οι συγγενείς του συζύγου της και μέλη της βασιλικής οικογένειας…

Ενθουσιασμένοι οι φανς

Η Τρέισι Ρόμπινς ανέβασε μία φωτογραφία με την μαρμελάδα της Μέγκαν, με το λόγκο της εταιρείας, την ονομασία American Orchard Riviera και την τοποθεσία, το Μοντεσίτο, όπου η Μέγκαν και ο Χάρι διαμένουν, σε ένα ακίνητο αξίας 12 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας. Στην ταμπέλα υπάρχει επίσης η φράση «17 από 50». Στη φωτογραφία η σχεδιάστρια κρατά το βαζάκι στα χέρια της και γράφει «Το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό έγιναν λίγο πιο γλυκά».

--2024-04-16-1.35.05.jpg
Instagram
434773569_351154414626748_287754266126012407_n.jpg
Instagram

Η Delfina Balquier ανέβασε μία φωτογραφία από την μαρμελάδα γράφοντας «Η μαρμελάδα φράουλα με κάνει χαρούμενη και αγαπώ την μαρμελάδα σου American Riviera Orchard», με την ταμπέλα στη δική της συσκευασία να γράφει «10 από 50».

434766417_435609122283634_8535174717062169276_n.jpg
Instagram
--2024-04-16-1.35.35.jpg
Instagram

Οι θαυμαστές της μέγκαν πάντως είναι ενθουσιασμένοι με την κυκλοφορία της μαρμελάδας, με μία χρήστη να γράφει στο Χ, «Δεν τρώω τόσο πολύ μαρμελάδα, αλλά για χάρη σου Μεγκ θα αγοράσω λίγη. Για την ακρίβεια, ο σύζυγος και τα παιδιά μας θα την φάνε εκ μέρους μου».

Άλλος χρήστης γράφει «Θυμάμαι να μαθαίνω να φτιάξω μαρμελάδα στο μάθημα μαγειρικής, πολύ διασκεδαστικό και όλες πολύ νόστιμες. Ξέρω ότι η Μέγκαν λατρεύει αυτή τη νέα εποχή με την ARO με την υποστήριξη των υπέροχων φίλων της, όπως η Delfina»

«Η Μέγκαν είναι πολύ χαρούμενη»

Η Δούκισσα του Σάσεξ αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα την American Riviera Orchard μέσα στην άνοιξη, με μία πηγή να αναφέρει στο περιοδικό People: «Η Μέγκαν βρίσκει το όνομα τέλειο, νοιώθει ότι είναι αυθεντικό»

«Ανυπομονεί να βγει στον αέρα το site της εταιρείας, είναι ενθουσιασμένη για το τόλμημά της. Είναι κάτι που ήθελε να κάνει εδώ και καιρό και είναι πολύ χαρούμενη που θα μπορέσει να μοιραστεί όσα αγαπά».

aro-meghan.jpg
Instagram

Το νέο εγχείρημα της Μαρκλ έγινε γνωστό με ένα teaser στο Instagram στις 14 Μαρτίου, χωρίς να γίνονται γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες, ενώ όπως έχει κυκλοφορήσει, είναι πολύ πιθανό, η Μέγκαν Μαρκλ να προχωρήσει και σε ένα ακόμα βήμα, αυτό της δικής της εκπομπής μαγειρικής στο Netflix, με το οποίο έχει ήδη αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας, όπως και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ