Κρήτη: Θανατηφόρα τροχαία με τρεις νεκρούς μέσα σε λίγες ώρες


Η λίστα με τα τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη μεγαλώνει και εξακολουθεί να πληρώνει φόρο αίματος στην άσφαλτο.

Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε τρία τροχαία ατυχήματα στα οποία ενεπλάκησαν μέσα σε μόλις ένα 24ωρο στην Κρήτη!

Πιο συγκεκριμένα, την Δευτέρα 15 Απριλίου η λίστα με τα τροχαία δυστυχήματα στο νησί μεγαλώνει και εξακολουθεί να πληρώνει φόρο αίματος στην άσφαλτο. Ένας 58χρονος άνδρας έχασε την ζωή του, όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με ιδιαίτερη σφοδρότητα μετωπικά επί του ΒΟΑΚ, στο ύψος του κόμβου του Γαλατά, με άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας 78χρονος Βρετανός με τη σύζυγό του.

Παράλληλα, το μεσημέρι της Δευτέρας, ένας ακόμη άνδρας έχασε την ζωή του στα Χανιά. Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 65χρονο που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, στον Αποκόρωνα Χανίων, όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα ο οδηγός να βρεθεί στο οδόστρωμα βαρύτατα τραυματισμένος. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή σύμφωνα με το cretalive.gr.

Ο αριθμός των αδικοχαμένων της ασφάλτου όμως δεν έμεινε εκεί καθώς την τελευταία του πνοή στο ΠΑΓΝΗ άφησε το μεσημέρι της Δευτέρας ένας 69χρονος άνδρας από το Βέλγιο ο οποίος είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος μετά από τροχαίο που είχε σημειωθεί στο 65ο χιλιόμετρο του οδικού δικτύου Τυμπάκι – Κόκκινος Πύργος.

Ο 69χρονος κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του με κατεύθυνση προς τον Κόκκινο Πύργο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με άλλο προπορευόμενο δίκυκλο. Τόσο ο 69χρονος όσο και ο 25χρονος δικυκλιστής που επίσης τραυματίστηκε μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ. Ο άτυχος Βέλγος ωστόσο, υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα στα τραύματά του.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ