Συγκλονισμένη 34χρονη: Ο σύντροφός μου την ανάβει την ψησταριά


Συγκλονισμένη 34χρονη: Διαβάστε τι συμβαίνει στα χρόνια που ζούμε. Πιο συχνό από το να πας σινεμά είναι να ανακαλύψεις ότι ο σύντροφός σου το πάει το γράμμα

Με τον σύντροφό μου γνωριστήκαμε τον περασμένο χρόνο μέσω κοινού γνωστού. Είμαστε τώρα και οι δυο 34 χρονών. Φάνηκε ότι είχαμε κοινά ενδιαφέροντα εξαρχής, και με τους κοινούς γνωστούς το πράμα προχώρησε αρκετά γρήγορα και τον Φλεβάρη αρραβωνιαστήκαμε.

Εκεί που πετούσα στα σύννεφα, ήρθε η ανώμαλη προσγείωση. Την επομένη (μα ακριβώς την επόμενη μέρα των αρραβώνων) μου εκμυστηρεύτηκε ότι είναι bi. «Μα τι εννοείς», τον ρώτησα. «Πηγαίνεις και με γυναίκες και με άντρες;». «Πάω», μου απαντά. Συνεχίζει να πηγαίνει και με τα δύο φύλα, ενώ κάναμε αρραβώνα και είμαστε επίσημα μαζί.

Σοκ! Τι απογοήτευση, θυμό, αλλά και προδοσία ένιωσα μόλις μου το είπε. Πραγματικά δεν ήξερα και δεν ξέρω πώς να το χειριστώ.

Συγκλονισμένη 34χρονη: Ο σύντροφός μου την ανάβει την ψησταριά
Συγκλονισμένη 34χρονη: Ο σύντροφός μου την ανάβει την ψησταριά

Έχει από τότε, που όλα κατέρρευσαν μεταξύ μας. Ζούμε μαζί αλλά δεν κάνουμε σεξ, βγαίνουμε πλέον αραιά για το χατίρι κοινών φίλων, αλλά, τις περισσότερες φορές ο καθένας πάει με τις δικές του παρέες και βεβαίως ο κύριος… πάει και με τον δικό του σύντροφο (που ανακάλυψα ότι είναι ένας πενηντάρης, και έμαθα ότι τα έχουν εδώ και τρία χρόνια!).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΕΔΩ

Για άλλες γυναίκες, έχασα τον λογαριασμό να σου πω την αλήθεια. Δεν ξέρω ποιες είναι οι φίλες του και ποιες οι ερωμένες του. Οι γονείς μου δεν ξέρουν τίποτε ακόμα, μόνο οι φίλες μου.

Όμως, με πνίγει ο χρόνος μαζί του και πρέπει να πάρω τη μεγάλη απόφαση. Πρέπει να τον αφήσω.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ