Βασιλιάς Κάρολος: Νέα εμφάνιση μετά την επιστροφή του από την Σκωτία


Ο Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα ταξίδεψαν μέχρι τη Σκωτία για να γιορτάσουν την 19η επέτειο του γάμου τους 

Ο βασιλιάς Κάρολος εθεάθη ευδιάθετος, να χαιρετά θαυμαστές του και τουρίστες έφευγε από την βασιλική κατοικία, αφότου γύρισε από ένα σύντομο ταξίδι στη σκωτία με τη βασίλισσα Καμίλα, για να γιορτάσουν την 19η επέτειο του γάμου τους. Βγαίνοντας από το σπίτι στο κεντρικό Λονδίνο μέσα στην λιμουζίνα του, μία καφέ Bentley, ο βρετανός μονάρχης εμφανίστηκε με καλή διάθεση.

Ενθουσιασμένοι όσοι τον είδαν και αμέσως έσπευσαν να τον απαθανατίσουν, ενώ δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τύχη τους που μπόρεσαν να δουν έστω και για λίγα δευτερόλεπτα τον βασιλιά από κοντά.

Daily Mail

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα επέστρεψαν την Δευτέρα 15 Απριλίου από το Μπαλμόραλ, στην πρώτη επίσκεψη του Κάρολου στη Σκωτία, μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο.

Το βασιλικό ζεύγος ταξίδεψε μέχρι το Μπίρκενχολ, το οποίο ήταν της βασιλομήτωρος και γιαγιάς του Κάρολου, που μετά τον θάνατό της αλλά και τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ πέρασε στα χέρια του.

karolos-kamila.jpg
Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα ταξίδεψαν στη Σκωτία το βράδυ της Πέμπτης / Daily Mail
Ο Κάρολος και η Καμίλα μέσα στο αυτοκίνητο χαιρετούν τα πλήθη πριν τη λειτουργία της Κυριακής / Daily Mail

Ενώ υποβάλλεται σε θεραπεία, έχει αποσυρθεί από τα δημόσια καθήκοντά του, ωστόσο συνεχίζει να ενημερώνεται από τον πρωθυπουργό και να διαβάζει καθημερινά το κόκκινο κουτί. Τις προσεχείς εβδομάδες πάντως ο Κάρολος εκτιμάται ότι θα αυξήσει τα καθήκοντά του.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ