Νερό ΘΕΟΝΗ και Σάκης Ρουβάς σε ένα τηλεοπτικό spot που ανατριχιάζει


Νερό ΘΕΟΝΗ και Σάκης Ρουβάς σε ένα τηλεοπτικό spot που ανατριχιάζει – Η ιστορία της πηγής και η νεράιδα Θεόνη

Εδώ και πολλά χρόνια, υπάρχει μια ιστορία για την Οροσειρά των Αγράφων. Μια ιστορία παλιά, μαγική, για μια καλά κρυμμένη πηγή και τη νεράιδα Θεόνη, που την προστατεύει. Σύμφωνα με τον μύθο, η Θεόνη ήταν πάντα χαμογελαστή και όταν άκουγε τον μελωδικό ήχο της φλογέρας των βοσκών, οι κάτοικοι της περιοχής μπορούσαν να την δουν να χορεύει και να τραγουδά.

Εκείνη κερνούσε με το «μαγικό» νερό της πηγής βοσκούς και οδοιπόρους, παίρνοντάς τις λύπες τους και δίνοντάς τους μαγικά χαρίσματα.

Η Πηγή & η Περιοχή

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ αναβλύζει από φυσική πηγή, την Πηγή Γκούρα, σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό με περισσότερα από 100 Διεθνή Βραβεία ποιότητας και γεύσης.

Νερό ΘΕΟΝΗ και Σάκης Ρουβάς σε ένα τηλεοπτικό spot που ανατριχιάζει
Νερό ΘΕΟΝΗ και Σάκης Ρουβάς σε ένα τηλεοπτικό spot που ανατριχιάζει

Κορυφαίο & εξαιρετικό νερό

Η πηγή Γκούρα βρίσκεται σε ένα παρθένο περιβάλλον που προστατεύεται, ώστε να αποφεύγεται κάθε είδους εξωτερική παρέμβαση. Έτσι, το νερό που αναβλύζει από την πηγή είναι αγνό μακριά από ζώνες ρύπανσης!

Οι παράγοντες που καθιστούν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη μοναδικό είναι ότι: 

Το τηλεοπτικό σποτ που ανατρίχιασε

Ακολουθήστε τον Σάκη Ρουβά στα 1100 μέτρα καθώς αποκαλύπτει όλη την αλήθεια πίσω από τον μύθο της μαγικής πηγής! Ανακαλύψτε μαζί του τη μαγεία του φυσικού μεταλλικού νερού ΘΕΟΝΗ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ