Ηγουμενίτσα: Αξίας άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ η κοκαϊνη που εντοπίστηκε


Υπερβαίνει τα 2 εκατ. ευρώ η αξία της κοκαΐνης που εντοπίστηκε στην Ηγουμενίτσα

Πάνω από 2 εκ. ευρώ η αξία της κοκαΐνης που εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής σε φορτηγό ψυγείο στην Ηγουμενίτσα.

Όπως αναφέρει το Λιμενικό Σώμα “η αξία της κατασχεθείσας ποσότητας κοκαΐνης, η οποία απετράπη να διοχετευτεί στο εσωτερικό της ελληνικής επικράτειας, εκτιμάται έως του ποσού των δυο εκατομμυρίων ογδόντα πέντε χιλιάδων τριακοσίων ευρώ (2.085.300 €)“.

Αναλυτικά: Τις βραδινές ώρες χθες (14/04), σε γενόμενο έλεγχο από την Ομάδα Κ-9 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας μαζί με στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) με τη συνδρομή του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής, εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, το οποίο είχε εκφορτωθεί στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από την Ιταλία.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ένδειξης του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. «ΒΛΑΝΤ», εντοπίστηκαν εντός του επικαθήμενου ψυγείου σε πρόσθετη κατασκευή-κρύπτη, ειδικά διαμορφωμένη για το σκοπό της απόκρυψης, πενήντα τέσσερα (54) δέματα, συνολικού μικτού βάρους πενήντα εννέα κιλών και πεντακοσίων ογδόντα γραμμαρίων (59,580 κιλά), πιθανόν κοκαΐνης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ