Μηταράκης: Τρομερή διπλωματική επιτυχία Μητσοτάκη η δέσμευση Βέμπερ για τα πλεονάσματα


Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης ανέφερε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ότι είναι τρομερή διπλωματική επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η δέσμευση Βέμπερ ότι θα ξανασυζητήσουμε τα πρωτογενή πλεονάσματα

Επίσης, τόνισε την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας «για μία καλύτερη ζωή», που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 12ο Συνέδριο. Προτάσεις για στήριξη της οικογένειας, για κίνητρα για το δημογραφικό, για προστασία των συνταξιούχων, για προστασία των πολιτών. Έχουμε πολύ συγκεκριμένες προτάσεις για να αναπνεύσει η Ελληνική κοινωνία και οικονομία. Η Ελλάδα χρειάζεται χαμηλότερα πλεονάσματα, για να πετύχουμε μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης και να βρει δουλειά περισσότερος κόσμος.

Ακόμη, σημείωσε ότι η Ελλάδα έχει δεσμευθεί να φορολογεί περισσότερο από όσο χρειάζεται η ελληνική οικονομία. Τα πρωτόγνωρα πλεονάσματα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα είναι η παρακαταθήκη της Κυβέρνησης Τσίπρας.

Τέλος, ο κ. Μηταράκης είπε ότι η Νέα Δημοκρατία μιλάει για μείωση φορολογίας και στα φυσικά πρόσωπα και στις επιχειρήσεις και στο ΦΠΑ για να μπορέσει να βρει δουλειά ο κόσμος.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ