Απίστευτη τραγωδία: Αυτοκτόνησε μαζί με τον 10χρονο γιο της, επειδή έμειναν άστεγοι (pics & vids)

Σοκάρει η απόφαση μίας 32χρονης μητέρας να αυτοκτονήσει, πηδώντας από μία γέφυρα 100 μέτρων, μαζί με τον 10χρονο γιο της

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ανείπωτη τραγωδία που δεν μπορεί να την χωρέσει ο ανθρώπινος νους…

Μία μητέρα στην Κολομβία αυτοκτόνησε, πηδώντας από γέφυρα, την ώρα που κρατούσε αγκαλιά τον 10χρονο γιο της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην γέφυρα La Variante που βρίσκεται στην κοινότητα Ibague στην κεντροδυτική κολομβιανή περιοχή του Tolima.

Η  Jessy Paola Moreno Cruz κρατούσε αγκαλιά τον γιο της, May Ceballos στην άκρη της γέφυρας ύψους 100 μέτρων, εξαιτίας της έξωσης που τους είχε γίνει από το σπίτι τους λόγω χρεών.

Στο σημείο έφτασαν διαπραγματευτές, ψυχολόγοι, ασθενοφόρα και γενικά όποιος πίστευε οτι μπορούσε να πείσει την 32χρονη, να μην κάνει πράξη την απειλή της αυτή… Μάταια όμως.

Σε κάποια φάση, σταματάει να κρατιέται και μαζί με τον γιο της πηδάνε στο κενό, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

https://www.youtube.com/watch?v=xS3NB_sOf74

Στο βίντεο ακούγεται ένας διασώστης να λέει «Ω Θεέ μου, έπεσε», ενώ ένας άλλος εργαζόμενος στην υπηρεσία έκτακτης ανάγκης καταρρέει από το σοκ.

https://www.youtube.com/watch?v=a-AXoJ3guUE

Ένας από τους ανθρώπους που επιχείρησαν να της αλλάξουν απόφαση, ο πυροσβέστης Rafel Rico δήλωσε: «Την ικέτευσαν να μην το κάνει και προσπάθησαν να την πείσουν να σταματήσει αλλά δυστυχώς έλαβε τη θανατηφόρα απόφαση».

Η Jessy Paola Moreno Cruz είχε οικονομικά προβλήματα και είχε πρόσφατα υποστεί έξωση από το σπίτι της, με τον δήμαρχο του Ibague, Guillermo Alfonso Jaramillo να δηλώνει: «Το περιστατικό έχει πολλά να κάνει με την τρομερή κατάσταση που αντιμετωπίζουμε στο Ibague και σε όλη την Κολομβία».

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here