Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 17 Απριλίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 17η ημέρα του Απριλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Προσοχή στις συναισθηματικές ακροβασίες και τις υπερβολές

Η Τετάρτη συγκαταλέγεται στις θετικές μέρες της εβδομάδας, καθώς η γενναιόδωρη και θερμή Σελήνη από τον Λέοντα εναρμονίζεται με την Αφροδίτη στον Κριό τις πρωινές ώρες και αργότερα με τον Ερμή βοηθώντας μας να αναπτύξουμε τις κοινωνικές και φιλικές μας σχέσεις, να δώσουμε ώθηση στη συλλογική δουλειά, να κάνουμε κάποιες αγορές που ομορφαίνουν την καθημερινότητα μας. Το βράδυ έχουμε το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία. Όταν ο πλανήτης της επέκτασης, της αισιοδοξίας, της προόδου και της ευμάρειας, ο Δίας, συναντά σε όψη τη Σελήνη, μεγεθύνει ακόμη περισσότερο αυτό που νιώθουμε, αλλά πρέπει να προσέξουμε τις συναισθηματικές ακροβασίες και τις υπερβολές. Η κύρια όψη της ημέρας είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό (Κάρμα) στον Κριό. Με την όψη αυτή ο κόσμος μπορεί για ορισμένους να δείχνει ένα πιο χαρούμενο μέρος, που μπορεί να ονειρεύεται και να σχεδιάζει το μέλλον του με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ακόμη και σε περιόδους δυσκολιών. Είναι μια υπέροχη όψη για γνωριμίες, κοινωνικές εκδηλώσεις, οικονομικές συμφωνίες, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη – Ευχάριστες επαφές αισθηματικής φύσης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα, στην αυτοπροβολή και στον εντυπωσιασμό. Οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες και τολμηρές, θα υπάρχει αυτοπεποίθηση και δυναμισμός. Στον επαγγελματικό τομέα οι τολμηροί χαρακτήρες θα καταφέρουν να προχωρήσουν σε διεκδικήσεις, φεύγουν τα εμπόδια.

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις επαγγελματικές συνεργασίες και στις συναδελφικές σχέσεις, οι ηγετικοί χαρακτήρες ενδεχομένως να βγάλουν στην επιφάνεια το πείσμα και την ανάγκη για κυριαρχία. Στον αισθηματικό τομέα ευχάριστα ανοίγματα θα προκύψουν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, για φλερτ και για προσεγγίσεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή λύσεις θα βρεθούν σε παρελθοντικά ζητήματα. Ζευγάρια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν πάνω σε ένα πιο σοβαρό και βάσιμο επίπεδο. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Συζητήσεις γύρω από θέματα οικονομικά θα έχουν θετική κατάληξη.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό ίσως να φέρει ένα είδος ψυχολογικής και συναισθηματικής σύγχυσης. Προσοχή στην ανυπομονησία, στην απογοήτευση ή στις βιαστικές αποφάσεις. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες και γενικότερα όσοι νιώθουν καταπίεση, θα πρέπει να προσέξουν τις κινήσεις τους. Οι καταστάσεις θα χρειαστούν προσαρμοστικότητα, προσοχή στις παρορμητικές αντιδράσεις, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Σελήνη στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της μέρας σχηματίζει ως επί το πλείστον θετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιο σας και μόνο το βράδυ τετράγωνο με τον Δία που και πάλι δεν είναι τόσο αρνητική όψη, απλώς θέλει προσοχή στις υπερβολές. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την εύνοια σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, τους νέους, τη δημιουργία, τις επιχειρήσεις, τις σπουδές, τα επαγγελματικά σας, αλλά και σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και τον έρωτα. Σήμερα άλλωστε η Αφροδίτη από το ζώδιο σας συναντά σε σύνοδο τον Βόρειο Δεσμό (Κάρμα) μια ιδιαίτερα ευεργετική όψη. Μπορεί να προκύψει μια νέα ερωτική ιστορία, ένα φλερτ. Μπορεί να έχετε κάποιο νέο για μια εγκυμοσύνη ή αν έχετε μεγαλύτερα παιδιά πιθανώς να έχουν κάποια επιτυχία που θα σας κάνει να χαρείτε και να νιώσετε υπερήφανοι γι’ αυτά. Ακόμη είναι μια καλή μέρα να προβάλλετε τη δουλειά και τα ταλέντα σας ειδικά αν είστε καλλιτέχνες. Θα μπορούσε να υπάρχει κι ένα οικονομικό όφελος σήμερα.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στον Λέοντα, τις θετικές της όψεις με την Αφροδίτη και τον Ερμή, αλλά και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία τις βραδινές ώρες, κάποιοι από σας μπορεί να επωφεληθείτε τόσο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τους ανθρώπους με τους οποίους συγκατοικείτε, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά. Με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) θα ενισχυθούν οι επαφές σας. Είτε αφορούν άτομα από το επαγγελματικό είτε από το κοινωνικό σας περιβάλλον, το σίγουρο είναι πως θα έχετε πιο ευχάριστες συναντήσεις. Η συνάντηση αυτή προσφέρει αισιοδοξία και παρά τα δύσκολα που βιώνουμε όλοι, όπως κι εσείς, δεν αφήνει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο να σβήσει. Τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού θα έχουν προτεραιότητα σήμερα και μπορείτε να περάσετε με τους οικείους και τους αγαπημένους σας πιο θετικά τη μέρα αν αποφασίσετε να μοιραστείτε χρόνο μαζί τους.

Δίδυμοι

Η Τετάρτη κυριαρχείται από τη Σελήνη στον Λέοντα, που μάλιστα είναι αρκετά ευνοϊκή καθώς σχηματίζει θετικές όψεις τόσο με την Αφροδίτη όσο και με τον κυβερνήτη σας Ερμή. Καλό είναι να την εκμεταλλευτείτε τόσο σε θέματα στόχων, συλλογικής δουλειάς, επαφών με συνεργάτες και φίλους, όσο και σε ζητήματα που αφορούν στις σπουδές, την επιμόρφωση, την προώθηση και διαφήμιση της δουλειάς και των ταλέντων σας, τη βελτίωση σχέσεων με συγγενείς και φίλους, αλλά ακόμη και για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας τις επόμενες ημέρες. Αν δραστηριοποιείστε επαγγελματικά στην εκπαίδευση, στη διαφήμιση, στο μάρκετινγκ, σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και στο ίντερνετ μπορεί να έχετε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση και με οικονομικό όφελος. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι οι υπερβολές τις βραδινές ώρες με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Δία.

Καρκίνος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό (Κάρμα) είναι η σημαντική όψη της ημέρας. Εκτός των άλλων και η Σελήνη από τον Λέοντα σχηματίζει ως επί το πλείστον θετικές όψεις σήμερα με την Αφροδίτη και τον Ερμή και τετράγωνο το βράδυ με τον Δία. Είναι ίσως από τις λίγες ημέρες που μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις και ειδήσεις τόσο σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας αλλά και τα επαγγελματικά. Αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε βιογραφικά, να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία ευνοείστε ιδιαίτερα. Ή ακόμη αν έχετε κάποιες οφειλές και θέλετε να επιτύχετε συμφέρουσες λύσεις και διακανονισμούς ίσως πρέπει να το προσπαθήσετε περισσότερο. Από την άλλη προσέξτε την υπεραισιοδοξία, καθώς η όψη Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού μπορεί να σας κάνει πιο υπερβολικούς αφού πραγματοποιείται σε κόντρα ζώδιο προς το δικό σας.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας σχηματίζοντας κυρίως αρμονικές όψεις. Εκτός των άλλων θα έχουμε σήμερα και τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό (Κάρμα) στον φιλικό σας Κριό. Έτσι η Τετάρτη είναι από τις θετικές ημέρες της εβδομάδας τόσο για θέματα που σχετίζονται με την προώθηση των επαγγελματικών σας, τη διαφήμιση της δουλειάς ή των ταλέντων σας, τις σπουδές, τις επαφές με ξένους ή εξωτερικό, τα θέματα της οικογένειας, την ακίνητη περιουσία σας. Είναι μια θετική μέρα αν θέλετε να συζητήσετε κάτι επαγγελματικό ή να ζητήσετε μια χάρη από κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντος, ακόμη όμως και για να έχετε ένα ευχάριστο οικονομικό νέο. Φυσικά θετική είναι αυτή η όψη και για τα φιλόδοξα σχέδια σας, αλλά και για την ερωτική σας ζωή.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη στον Λέοντα να σχηματίζει ως επί το πλείστον θετικές όψεις, αλλά και την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό (Κάρμα). Οι τομείς που μπορείτε να ωφεληθείτε είναι αυτός των επαγγελματικών και αυτός της υγείας σε όλα τα επίπεδα, πνευματικό, σωματικό και ψυχολογικό. Ενδεχομένως να συζητιέται το όνομα σας σε κάποιους επαγγελματικούς κύκλους και να σας έρθει μια θετική πρόταση. Από την άλλη μπορεί να βρίσκετε τον κατάλληλο θεραπευτή, γιατρό ή θεραπεία για να απαλλαχθείτε από κάποιο πρόβλημα. Πολύ θετική μέρα όμως και για οικονομικές συναλλαγές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και προτάσεις. Εκμεταλλευτείτε την!

Ζυγός

Η Τετάρτη ευνοεί τη συλλογική δουλειά, τη φιλία και δίνει αισιοδοξία για την υλοποίηση των στόχων σας. Η συνάντηση της Σελήνης από τον φιλικό σας Λέοντα με την Αφροδίτη στον Κριό σε αρμονική όψη φέρνει ένα κύμα μεγαλύτερης αισιοδοξίας στη ζωή σας σε θέματα που σχετίζονται με τα μεγάλα σας σχέδια, τους στόχους ζωής, αλλά και τους ανθρώπους που αποτελούν το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κάποιο όνειρο σας μπορεί να υλοποιηθεί πιο εύκολα. Από την άλλη, με την όψη αυτή οι επιθυμίες σας γίνονται προτεραιότητα και αυτές θα θέλετε να ικανοποιήσετε με κάθε τρόπο. Οι βραδινές ώρες με τη σύνοδο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού είναι θετικές για επαφές, αλλά και για την προσωπική σας ζωή. Τις βραδινές ώρες όμως η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία. Καθώς ο Δίας βρίσκεται στον τομέα των υλικών απολαύσεων αλλά και των οικονομικών θα είστε επιρρεπείς στο να παρακάμψετε τις καλές σας διατροφικές συνήθειες, αλλά και την οικονομική πειθαρχία και να το ρίξετε έξω για τα καλά. Αν είναι για μια μέρα βέβαια η ζημιά περιορίζεται. Τουλάχιστον φροντίστε να το ευχαριστηθείτε.

Σκορπιός

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον τομέα της καριέρας. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή της αν θέλετε να κανονίσετε μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό, να κάνετε μια παρουσίαση, να δώσετε εξετάσεις. Σήμερα μπορεί να λάβετε ηθική ικανοποίηση στο χώρο της δουλειάς ακούγοντας μια θετική κριτική ή μπορεί ακόμη να μάθετε νέα για μια προαγωγή. Από την άλλη, αν είστε στο ψάξιμο για να βρείτε μια εργασία που να σας ικανοποιεί όχι μόνο μισθολογικά, αλλά και να αξιοποιεί τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, τότε μπορεί να προκύψει μια πρόταση αυτές τις ημέρες. Βέβαια θα πρέπει να είστε και αρκετά ρεαλιστές και να μην πάρετε κάποιο μη υπολογισμένο ρίσκο. Σήμερα προσέξτε λίγο περισσότερο και με τις υπερβολές καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο τις βραδινές ώρες.

Τοξότης

Μια από τις σχετικά θετικές ημέρες του Απριλίου ξεδιπλώνεται μπροστά σας και μπορεί να είστε αποδέκτες μιας θετικής εξέλιξης στη ζωή σας. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, δουλειά με ξένους ή εξωτερικό, με το δημόσιο, νομικά ζητήματα, θέματα που αφορούν στην προώθηση της δουλειάς σας μπορεί να τύχουν ευνοϊκών εξελίξεων. Ακόμη, αν ασχολείστε επαγγελματικά με το χώρο της επικοινωνίας, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των εκδόσεων, τον κόσμο του διαδικτύου ή της διαφήμισης μπορεί να έχετε θετικές προοπτικές. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία τις βραδινές ώρες μπορεί να σας κάνει να ονειροβατείτε λίγο και να χάνετε την επαφή με τη λογική. Από την άλλη αυτή η όψη μπορεί να είναι ιδιαίτερα εμπνευστική.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζοντας αρμονικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Ερμή στη διάρκεια της μέρας και τις βραδινές ώρες δυσαρμονική όψη με τον Δία. Όμως ακόμη και το τετράγωνο της με τον Δία θα λειτουργεί θετικά για τη διάθεσή σας. Είναι ιδανική μέρα για να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε ένα βιογραφικό, να ζητήσετε οικονομική βοήθεια ίσως κι από κάποιο άτομο της οικογένειας σας, ή ακόμη και μια αύξηση στη δουλειά σας. Πιθανώς να προκύψει μια ευκαιρία για μια δεύτερη δουλειά που θα αποφέρει χρήματα ή μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε κάποια ικανότητα ή ιδέα σας και να βγάλετε χρήματα. Φυσικά μπορεί να ωφεληθείτε από κάποια ρύθμιση ή διακανονισμό. Γενικά θα έχετε μεγαλύτερη ένταση σήμερα σε ψυχολογικό επίπεδο και πρέπει να προσέξετε κάπως τις υπερβολές. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο διπλωμάτες. Από την άλλη μπορεί να προκύψει μια ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας.

Υδροχόος

Κανονικά η Σελήνη απέναντι σας στον Λέοντα φέρνει λίγο περισσότερη ένταση στις σχέσεις, σήμερα όμως φαίνεται ότι κρύβει για κάποιους ευχάριστες εκπλήξεις. Βλέπετε σχηματίζει πολύ θετικές όψεις με την Αφροδίτη αλλά και τον Ερμή. Το βράδυ μόνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία. Αυτή η όψη με λίγη προσοχή στις υπερβολές βέβαια δεν είναι τόσο αρνητική. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό ευνοεί συμφωνίες και συζητήσεις με μελλοντικούς συνεργάτες ή και αποφάσεις με το σύντροφο σας για την εξέλιξη της σχέση σας. Φυσικά θα μπορούσε αυτή η όψη να φέρει κάποιο άτομο στη ζωή σας και σε προσωπικό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση είναι μια βοηθητική όψη για να έχετε καλύτερη αποδοχή από το περιβάλλον σας, να γίνετε αποδέκτες προτάσεων ή να προβληθεί και η δουλειά σας. Από την άλλη είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της μέρας είναι αρκετά θετική καθώς σχηματίζει ωραίες όψεις με την Αφροδίτη και τον Ερμή και τις βραδινές ώρες τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο, κι αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για κάποιες από τις εξελίξεις στη ζωή σας. Τα θετικά νέα μπορεί να αφορούν επαγγελματικές συζητήσεις, συμφωνίες, τη φήμη σας στον χώρο που δραστηριοποιείστε. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε προσωπικό επίπεδο. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό (Κάρμα) μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη σε οικονομικό επίπεδο. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη την Τετάρτη τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική σας ζωή γιατί οι επόμενες μέρες θα είναι πιο απαιτητικές. Αν σας απασχολεί ένα θέμα υγείας μπορεί να βρείτε τον κατάλληλο γιατρό ή θεραπεία και να βελτιώσετε τις άμυνες του οργανισμού σας. Προσέξτε όμως τις υπερβολές.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ