«Tulsa King»: Η πρώτη φωτογραφία του Σιλβέστερ Σταλόνε από τα γυρίσματα της 2ης σεζόν


Η δεύτερη σεζόν της σειράς «Tulsa King» με τον Σιλβέστερ Σταλόνε ξεκίνησε γυρίσματα

Η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Tulsa King» του Paramount+, ξεκίνησε τα γυρίσματα. Ο σταρ της σειράς, Σιλβέστερ Σταλόνε μοιράστηκε μια φωτογραφία από το πλατό, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοινώντας με αυτό τον τρόπο την έναρξη της παραγωγής.

Θυμίζουμε ότι προηγουμένως, ο πρωταγωνιστής του Ρόκι αντιμετώπισε κατηγορίες για «τοξική» συμπεριφορά και πως είχε κοροϊδέψει βοηθητικούς ηθοποιούς της σειράς για την ηλικία, τη σωματική τους κατάσταση και τις αναπηρίες τους. Η συμπεριφορά του Σταλόνε φέρεται να οδήγησε διάφορα μέλη της παραγωγής να εγκαταλείψουν το πρότζεκτ, γεγονός που ωστόσο είχε αρνηθεί ο σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός του Tulsa King, Κρεγκ Ζισκ. Τον σκηνοθέτη επιβεβαίωσαν και ορισμένοι ηθοποιοί της σειράς λέγοντας ότι «τίποτα περίεργο ή άσχημο δεν συνέβη στο πλατό».

https://www.instagram.com/p/C5ytHqQpCjr/

Στο τηλεοπτικό του ντεμπούτο ο Σταλόνε, υποδύεται «έναν μαφιόζο αμέσως μετά την αποφυλάκισή του από τη φυλακή και την εξορία του από το αφεντικό του στην Τάλσα της Οκλαχόμα. Συνειδητοποιώντας ότι η «οικογένειά του» ίσως δεν έχει τις καλύτερες προθέσεις απέναντι του, αρχίζει να δημιουργεί τη δική του ομάδα με στόχο την ίδρυση μίας νέας εγκληματικής οργάνωσης, σε ένα τόπο που τον κάνει να νιώθει σα να βρίσκεται σε άλλο πλανήτη».

Τα νέα επεισόδια βρίσκουν τον Νεοϋρκέζο μαφιόζο Dwight “The General” Manfredi να βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Bill Bevilaqua, «έναν γκάνγκστερ από το Κάνσας που ενδιαφέρεται για τις επιχειρήσεις στην Τάλσα». Σύμφωνα με το Deadline ο πρωταγωνιστής τoυ MCU Φρανκ Γκρίλο (Frank Grillo) θα τον υποδυθεί στη μικρή οθόνη.

Η πρώτη σεζόν του Tulsa King ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Paramount+.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ