Στο Ηράκλειο η Ολυμπιακή Φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία 


Στην ανακοίνωση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων με διακοπή κυκλοφορίας, που θα ισχύσουν αύριο Πέμπτη, στην πόλη του Ηρακλείου στα πλαίσια τέλεσης της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας ενόψει Ολυμπιακών αγώνων «Παρίσι 2024», προχώρησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου.

Όπως ανακοινώθηκε η διακοπή κυκλοφορίας θα γίνει από τις 11:30 το πρωί έως την ολοκλήρωση της λαμπαδηδρομίας στις 15:00 στην επαρχιακή οδό Βαθυπέτρου – Ηρακλείου, από τη διασταύρωση Σκαλανίου έως το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, την Λεωφόρο Κνωσού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το κέντρο Ηρακλείου, από την συμβολή της με την οδό Παρασκευοπούλου, σε όλο το μήκος της έως τον κυκλικό κόμβο στην Πλ. Ελευθερίας και σε όλες τις καθέτους σ’ αυτήν οδούς έως την πρώτη παράλληλο της. Επιπλέον η διακοπή κυκλοφορίας θα αφορά στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Παγκρήτιο Στάδιο (βόρειο τμήμα της οδού) από τη συμβολή της με οδό Μητσοτάκη έως και την οδό Αρχ. Μακαρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της δημοτικής ενότητας Ηρακλείου του Δήμου Ηρακλείου κατά τις ώρες εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών, στις οποίες επίσης θα εφαρμοσθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διεξαγωγή της λαμπαδηδρομίας και την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας που θα προκύψει από την διακοπή.

Από την αστυνομία απευθύνεται παράκληση προς τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο ΕιδήσεωνΑφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ