ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ ξηλώνει τη «μεταρρύθμιση» Γεωργιάδη για τα απογευματινά χειρουργεία


Το ΠΑΣΟΚ αναφέρεται στην αντίθεση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, πρόεδρος του οποίου είναι ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, που είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.
«Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ ξηλώνει τη ‘μεταρρύθμιση’ του υπουργού Υγείας», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, αναφερόμενο στην ανακοίνωση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου για τα απογευματινά χειρουργεία.
Όπως τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη, λίγες μέρες μετά τη «μεταρρύθμιση» του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, για τα απογευματινά χειρουργεία, «ήρθε η αποκαθήλωση από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, ο οποίος δηλώνει την πλήρη αντίθεσή του με αυτό που ψήφισαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας».
«Θα ήταν αστείο, αν δεν ήταν πρωτίστως τραγικό»
Και προσθέτει πως «όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στις 15 Απριλίου – την ημέρα δηλαδή ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του κ. Εξαδάκτυλου με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας: ‘Μείζον ζήτημα αποτελεί αυτό που θα μπορούσαν να προσφέρουν οι γιατροί του ΕΣΥ στον εργάσιμο τακτικό χρόνο τους, όταν εξαιτίας της ελλιπούς στελέχωσης το 40% των χειρουργικών αιθουσών παραμένουν κλειστές’».
«Θα ήταν αστείο, αν δεν ήταν πρωτίστως τραγικό», σημειώνει χαρακτηριστικά το ΠΑΣΟΚ και υπογραμμίζει ότι «οι πολίτες δεν μπορούν να περιμένουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να συνεννοηθούν μεταξύ τους, ούτε ανέχονται τη συνεχή υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας».Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ