Ανατριχιαστική εξέλιξη: Κατασπαράχθηκε από αγέλη λύκων ο μικρός Εμίλ;


Το μόλις 2,5 ετών αγοράκι εξαφανίστηκε από το σπίτι του παππού του και τα λείψανά του βρέθηκαν 8 μήνες αργότερα σε κοντινή απόσταση

Ένα νέο ανατριχιαστικό σενάριο έρχεται να πυκνώσει το μυστήριο του θανάτου του μικρού Εμίλ, ο οποίος εξαφανίστηκε από το σπίτι του παππού του το περασμένο καλοκαίρι, και τα λείψανά του βρέθηκαν 8 μήνες αργότερα, συγκλονίζοντας τη Γαλλία.

Τώρα οι κάτοικοι του μικρού χωριού είναι πεπεισμένοι ότι σκοτώθηκε από λύκους.

Τα λείψανα του 2,5 ετών αγοριού – συμπεριλαμβανομένου ενός κρανίου με σημάδι από δάγκωμα – ανακαλύφθηκαν σε δασική χαράδρα τον περασμένο μήνα, εξώ από το Le Vernet.

Ο εισαγγελέας ο οποίος ηγείται της ποινικής έρευνας για τον θάνατο του Émile, είπε ότι το «μπλουζάκι, το παντελόνι και τα παπούτσια» του μικρού παιδιού «δεν ήταν συγκεντρωμένα στο ίδιο μέρος, αλλά σκορπίστηκαν σε απόσταση λίγων μέτρων».

Ενώ οι Αρχές εξακολουθούν να εργάζονται για να προσδιορίσουν την αιτία του θανάτου αναλύοντας το κρανίο και τα οστά που βρέθηκαν, η νέα θεωρία βρίσκει πρόσφορο έδαφος στη μικρη κοινότητα με τους ντόπιους να πιστεύουν τώρα ότι ο Εμίλ φαγώθηκε από αγέλη λύκων. Ανάμεσά τους και ο δήμαρχος της περιοχής.

«Υπάρχουν κάποιοι λύκοι εδώ, ειδικά το καλοκαίρι με τα κοπάδια προβάτων. Ένας λύκος μπορεί πολύ καλά να αρπάξει ένα παιδί στο πηγάδι του χωριού και να τρέξει για μισή ώρα χωρίς να σταματήσει και χωρίς να χύσει αίμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τη θεωρία τροφοδοτεί η παρουσία αρκετών λύκων στην περιοχή.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης κυνηγών Vernet, στη Le Figaro, στην περιοχή καταγράφεται ένας από τους μεγαλύτερους πληθυσμούς λύκων, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο έγιναν αρκετές επιθέσεις σε αγελάδες και πρόβατα κοντά στο Vernet.”

Το «χωριό των καταραμένων»

Οι κάτοικοι του Vernet το αναφέρουν συχνά ως το «χωριό των καταραμένων» λόγω μιας σειράς περιστατικών φρίκης στο παρελθόν του.

Τον Μάρτιο του 2015, ο οικισμός αποκλείστηκε μετά από ένα φρικτό αεροπορικό δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκαν 150 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο μωρά.

Το Airbus A320 της Germanwings καταρρίφθηκε σκόπιμα από τον συγκυβερνήτη Andres Lubitz, ο οποίος στο παρελθόν είχε λάβει θεραπεία για τάσεις αυτοκτονίας.

Επίσης πριν από 15 χρόνια το χωριό συγκλονίστηκε από την άγρια δολοφονία της ιδιοκτήτριας ενός τοπικού καφέ από έναν πελάτη.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ