“Βασίλισσα” Ρεάλ στη Μαδρίτη. “Φωνάζει” για τη διαιτησία η Ατλέτικο – video


Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 3-1 μέσα στην έδρα της συμπολίτισσας Ατλέτικο και την προσπέρασε στη βαθμολογία, όντας πια μόνη δεύτερη πίσω από τη Μπαρτσελόνα, με -5 βαθμούς και ένα παιχνίδι περισσότερο.

«Βασίλισσα» στη Μαδρίτη είναι η Ρεάλ, καθώς «κυριάρχησε» στο ντέρμπι της πρωτεύουσας και πήρε τη νίκη με 3-1 στην έδρα της Ατλέτικο, με τη βοήθεια όμως και του διαιτητή, που της «χάρισε» το πέναλτι για το 2-1.

Οι «μερένγκες» μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 16′ με τον Καζεμίρο, όμως ο Γκριεζμάν ισοφάρισε 9 λεπτά αργότερα, βάζοντας «φωτιά» στο Βιθέντε Καλντερόν. Ένα πέναλτι «φιάσκο» που κέρδισε όμως ο Βινίσιους λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, έδωσε την ευκαιρία στον Ράμος να κάνει το 2-1 στο 43′.

Κάπως έτσι και με τον Μπέιλ να πετυχαίνει και τρίτο γκολ στην αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρεάλ πήρε το ντέρμπι με 3-1 και «ανέβηκε» στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. «Φωνάζει» για το πέναλτι η Ατλέτικο, στην οποία ακυρώθηκε και μία γκολάρα του Μοράτα για οφσάιντ. Τα αποτελέσματα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν

Βαγιαδολίδ-Βιγιαρεάλ 0-0

Χετάφε-Θέλτα 3-1
(38΄πεν., 81΄ Μάτα, 62΄ Μολίνα – 2΄ Αραούχο)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης 1-3
(25΄ Γκριεζμάν – 16΄ Κασεμίρο, 43΄πεν. Σέρχιο Ράμος, 74΄ Μπέιλ)

Εσπανιόλ-Ράγιο Βαγεκάνο 9/2

Τζιρόνα-Ουέσκα 9/2

Λεγανές-Μπέτις 10/2

Βαλένθια-Σοσιεδάδ 10/2

Σεβίλη-Εϊμπαρ 10/2

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα 10/2

Αλαβές-Λεβάντε 11/2


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ