Ορλάντο Μπλουμ: Η τρυφερή εξομολόγηση για την Κέιτι Πέρι


Ο Ορλάντο Μπλουμ αποκαλύπτει τι ερωτεύτηκε στην Κέιτι Πέρι αλλά και πώς ονειρεύεται τη ζωή τους.

Σε μια τρυφερή εξομολόγηση προχώρησε ο Ορλάντο Μπλουμ για την Κέιτι Πέρι μιλώντας για μια «κανονική ζωή» αλλά και αποκαλύπτοντας τι ερωτεύτηκε από την τραγουδίστρια.

Ο ηθοποιός μίλησε στο podcast «What Now?» και ανέφερε ότι επιδιώκουν ως ζευγάρι μια κανονική ζωή με ειρήνη και κανονικότατα ενώ η απλότητα τους κέρδισε.

«Επιδιώκουμε μια ζωή με σκοπό, ειρήνη και κανονικότητα. Αυτό που ερωτεύτηκα στην Κέιτ μεταξύ άλλων, ήταν το γεγονός ότι ενώ η μουσική της έπαιζε παντού, εκείνη παρέμεινε η Κάθριν. Αυτό το κορίτσι από τη Σάντα Μπάρμπαρα», είπε αρχικά ο Ορλάντο Μπλουμ.

«Έχουμε και οι δύο κατανόηση, θυμόμαστε από πού ήρθαμε, τι δουλειά έχουμε ρίξει για να τα καταφέρουμε, τι έπρεπε να κάνουμε για να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε. Εξελισσόμαστε», πρόσθεσε.

Για την απομάκρυνση από τα φώτα της δημοσιότητας ο Ορλάντο Μπλουμ είπε: «Δεν θα άλλαζα τίποτα από αυτά. Επειδή έχουμε αυτές τις καριέρες και ζωές, καμιά φορά λες ότι είναι η μοίρα σου να είσαι μπροστά στα φώτα. Όμως δεν είναι πάντα έτσι. Θα συνεχίζω να είμαι κοντά της και να επιστρέφουμε πάντα μαζί πίσω στην άμμο, χτίζοντας κάστρα».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ