Μανώλης Τσικνάκης – Συγκλονίζει φαντάρος: «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»


Μανώλης Τσικνάκης: Μαρτυρία φαντάρου που υπηρετούσε μαζί με τον Μανώλη Τσικνάκη – Αποκαλύπτει όσα έγιναν το μοιραίο πρωινό που βρέθηκε νεκρός ο στρατιώτης στο νησί της Ρω

Η υπόθεση του φαντάρου Μανώλη Τσικνάκη, που φέρεται να αυτοκτόνησε στο νησί της Ρω όπου υπηρετούσε δεν έχει κλείσει, με τους γονείς αλλά και φίλους του να υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται για αυτοχειρία αλλά αυτοκτονία. Η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» ασχολήθηκε με την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2018.

Ο Βασίλης Πασαλάρης ήταν φαντάρος μαζί με τον Μανώλη στη Ρω και μίλησε για όσα είχε δει και είχε ζήσει εκείνη την περίοδο.

Μανώλης Τσικνάκης - Συγκλονίζει φαντάρος: «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
Μανώλης Τσικνάκης – Συγκλονίζει φαντάρος: «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»

«Άλλαξε το κλίμα με το που ήρθε ο νέος ανώτερος αξιωματικός υπηρεσίας. Μας έκανε συνέχεια συναγερμούς και προσπάθησε να μας φέρει στα δικά του δεδομένα, ασκώντας μας μεγάλη πίεση. Ήμασταν μια μονάδα πεζικού και όχι ειδικές δυνάμεις. Ο Μανώλης ήταν εύχαρος και λόγω του χιούμορ του ήρθαμε πιο κοντά», είπε αρχικά ο μάρτυρας.Στη συνέχεια αποκάλυψε όσα έγιναν εκείνο το μοιραίο πρωινό… «Μαζευτήκαμε οι φαντάροι μπροστά από τους θαλάμους εκτός από τον Μανώλη και τον άλλον που ήταν στην σκοπιά μαζί του. Ρώτησα τι είχε γίνει αλλά κανείς δεν ήξερε, κανείς δεν άκουσε πυροβολισμό. Μετά από λίγο μπήκε μέσα στο λιμανάκι ένα σκάφος, που το οδηγούσε ένας λοχίας και μέσα ήταν ο υποδιοικητής και η γιατρός».«Όταν έφτασα πάνω είδα τον υπολοχαγό να κάνει ΚΑΡΠΑ στον Μανώλη. Βρέθηκα πάνω από το πτώμα του που ήταν με το κεφάλι γυρισμένο προς τα αριστερά και το τραύμα εισόδου από τα δεξιά. Τα μάτια του ήταν γκρι. Όταν άκουσα ότι είχε διαπεράσει σφαίρα το κεφάλι του δεν το πίστευα. Δεν γίνεται να μην ακούστηκε πυροβολισμός από G3A3. Εδώ ακούμε τα περπατήματα από τα ποντίκια. Τον Μανώλη τον σκοτώσανε από πιστόλι», αποκάλυψε ο Βασίλης Πασαλάρης.
Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ