Το Τατουάζ: Ώρες αγωνίας – Ο εθισμός της Όλγας θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της μικρής Λήδας


Απίστευτες εξελίξεις στο «Τατουάζ». 

Ο εθισμός της Όλγας στο αλκοόλ θα θέσει σε κίνδυνο τόσο την ίδια της τη ζωή όσο και τη ζωή της μικρής Λήδας. Στα προσεχή επεισόδια ο Στέφανος δεν αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης και μία απροσεξία της Όλγας γίνεται η αφορμή για να ξεσπάσει πυρκαγιά.

Η απαγωγή της Λήδας και της Άννας επηρέασε, όπως είδαμε, ψυχολογικά όλους τους ήρωες οι οποίοι έζησαν δραματικές στιγμές μέχρι να φτάσουν και οι δύο ξανά ασφαλείς στις οικογένειες τους. Ωστόσο, εκείνη που δείχνει να μην μπορεί να ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια δεν είναι ούτε η Άννα αλλά ούτε και η μικρή.

Η Όλγα όσο οι μέρες περνούν μοιάζει να μην μπορεί να βγάλει από τη ζωή της το αλκοόλ καθώς με αυτό ξεχνιέται από όσα τη στενοχωρούν και την προβληματίζουν. Ο Στέφανος αντιλαμβάνεται πώς κινδυνεύει να εθιστεί και προσπαθεί να τη βοηθήσει και να την πείσει να το σταματήσει τόσο για το καλό το δικό της όσο και για της Λήδας, η οποία μένει πια μαζί τους.

Η Όλγα υπόσχεται στον Στέφανο ότι θα κόψει το ποτό, αλλά δεν τα καταφέρνει. Με την πρώτη ευκαιρία, συνεχίζει να πίνει κρυφά. Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν αυτή η συνήθεια που έχει αποκτήσει γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη για όλους. Η αφηρημάδα της, σύμφωνα με το My TV, θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της Λήδας. Μια πυρκαγιά ταράζει τη ζωή τριών ηρώων, ενώ κάποιος ευθύνεται εξ ολοκλήρου για το λάθος αυτό. Ο άνθρωπος που ευθύνεται δεν είναι άλλος από την Όλγα. Για ακόμη μία φορά παρασύρεται από το πάθος της για το αλκοόλ και ξεχνά την κουζίνα αναμμένη. Το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό. Πυκνοί καπνοί πνίγουν το σπίτι θέτοντας σε κίνδυνο τη μικρή Λήδα. Πλέον η κατάσταση της είναι πολύ επικίνδυνη, αλλά εκείνη δείχνει να μην αντιλαμβάνεται πως η εξάρτηση της από το αλκοόλ μπορεί να αποβεί μοιραία.

Την ίδια στιγμή, στο Λονδίνο, η Μαργκώ είναι πολύ ενοχλημένη από την απόφαση του Συμβουλίου για εκείνη, ενώ ο Τόνυ βγαίνει για φαγητό με τη νέα γυναίκα που εμφανίστηκε τόσο στη ζωή του όσο και στην εταιρεία τους την Κασσάνδρα. Τότε και οι δύο ανακαλύπτουν ότι έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Η Κασσάνδρα, μάλιστα, η οποία έχει επιρροή στον Τόνυ, του κάνει μια άκρως δελεαστική πρόταση, γεγονός που εξαγριώνει τη Μαργκώ. Η Βέρα και ο Θεοχάρης συνειδητοποιούν πώς μια νέα γυναίκα ετοιμάζεται να μπει στη ζωή του Τόνυ και σπεύδουν να ειδοποιήσουν την Τατιάνα, που, ενώ δείχνει αδιάφορη, κατά βάθος ενοχλείται από τις εξελίξεις.

Ο Τόνυ με την Κασσάνδρα τα έχουν βρει επαγγελματικά και συντονίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, αφήνοντας έξω από τα σχέδια τους τη Μαργκώ, η οποία είναι έξαλλη γιατί βρίσκεται ακόμα μία φορά παραμερισμένη από τον γιο της και αισθάνεται πως έχει χάσει τον έλεγχο. Και όσο ο Τόνυ περνάει χρόνο με την Κασσάνδρα, η Τατιάνα ειδοποιείται από τον δικηγόρο της ότι το διαζύγιο είναι έτοιμο και εκκρεμεί η υπογραφή της. Τότε η αστυμικός για πρώτη φορά συνειδητοποιεί πως ο χωρισμός της με τον Τόνυ είναι οριστικός. Την επόμενη μέρα εκείνος μαζί με την Κασσάνδρα κάνουν κοινή εμφάνιση σε μια έκθεση ζωγραφικής και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παίρνουν φωτιά!

Το Τατουάζ: Ώρες αγωνίας – Ο εθισμός της Όλγας θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της μικρής Λήδας

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ