Γνώρισαν ο ένας τους γονείς του άλλου και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν!


Το πάνε πλέον σοβαρά οι δύο ερωτευμένοι…

Ο γνωστός επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και η personal trainer Άννα Βαλή εδώ και λίγο καιρό ζουν ερωτευμένοι κάτω από την ίδια στέγη και δείχνουν να διανύουν την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους. Η απόφαση ήρθε λίγο αφότου γνώρισαν ο ένας τους γονείς του άλλου.

Αλλωστε, οι δυο τους επικοινωνούν άριστα και δεν είχαν κανέναν λόγο να το αναβάλουν. Από την πρώτη ημέρα που έμειναν μαζί και αποφάσισαν να μοιράζονται τα πάντα, έδειξαν να απολαμβάνουν αυτή τη συγκατοίκηση. Η όμορφη personal trainer φροντίζει τον επιχειρηματία αγαπημένο της και κάνει τα πάντα για να κρατιέται ο ίδιος σε φόρμα.

Η αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση του Βασίλη είναι πλέον εμφανής και όλοι τον ρωτούν για το… μυστικό της πλήρους μεταμόρφωσής του. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews από το φιλικό τους περιβάλλον, η Αννα έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο ζωής του Βασίλη. Η ίδια, μάλιστα, είναι αρκετά αυστηρή στο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης και δεν τον αφήνει να ξεφύγει.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια και οι φίλοι τους τούς παρακινούν να προχωρήσουν στον γάμο και στη δημιουργία οικογένειας, μιας και δείχνουν να ταιριάζουν σε όλα. Οσοι τους γνωρίζουν καλά λένε πως μοιράζονται έναν μεγάλο έρωτα και πως, από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν οι δρόμοι των δύο ερωτευμένων, έδειχναν σαν να ήταν ο ένας πλασμένος για τον άλλον. Επίσης, αγαπούν τα παιδιά και τα θεωρούν ευλογία στη ζωή δύο ανθρώπων.

Κάτι που θέλουν να ζήσουν και οι δύο στο μέλλον. Δεν δείχνουν όμως να βιάζονται, αφού θέλουν να απολαύσουν την ευτυχία που βιώνουν. Στις αρχές του προηγούμενου μήνα, όταν η Αννα είχε τη γιορτή της, ο αγαπημένος της φρόντισε να κάνει εκείνη την ημέρα ξεχωριστή, αφού, εκτός από ένα υπέροχο ταξίδι στην παγωμένη αλλά πολύ γραφική Πράγα, της έκανε και μία ακόμα μεγάλη έκπληξη. Σε ανύποπτο χρόνο εκείνος βγήκε για λίγο -με πρόσχημα μία βόλτα στην πόλη- από το ξενοδοχείο και της έστειλε μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη με ένα βελούδινο κουτάκι που έκρυβε ένα υπέροχο μονόπετρο!

Ενα δώρο που για πολλούς είχε συγκεκριμένη σημειολογία, που είχε να κάνει με το μέλλον της σχέσης του ζευγαριού. Κάποιοι, μάλιστα, δεν αποκλείουν το ζευγάρι να αρραβωνιάστηκε, θέλοντας έτσι να επισφραγίσει τον έρωτά του. Ο επιχειρηματίας και η personal trainer, όμως, δεν απολαμβάνουν όμορφες στιγμές μόνο όταν βρίσκονται μακριά και κάνουν κάτι ιδιαίτερο, καθώς και στην καθημερινότητά τους βρίσκουν τρόπους να δημιουργούν μαζί όμορφες αναμνήσεις. Λατρεύουν τις βόλτες στα νότια προάστια και περισσότερο στη Γλυφάδα, ενώ συχνά δειπνούν σε κάποιο εστιατόριο είτε της οικογένειας του Βασίλη, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, είτε σε κάποιο άλλο της περιοχής όπου ζουν.

Πηγή: Realnews

Γνώρισαν ο ένας τους γονείς του άλλου και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν!

Γνώρισαν ο ένας τους γονείς του άλλου και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ