Συγκλονίζει το γράμμα 8χρονου: «Βοηθήστε με, δεν θέλω να πεθάνει ο μπαμπάς μου»


Ο Maxwell McCleave αποφάσισε να αναλάβει δράση για να σωθεί ο πατέρας του.

Ο Pete McCleave από πρωταθλητής αγώνων fitness και crossfit δίνει μάχη με την επάρατη νόσο. Ο γιος του, Maxwell McCleave, αποφάσισε να βοηθήσει τον πατέρα του να βγει νικητής από αυτή την μάχη.

Για να σωθεί ο Pete θα πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση βαστικών κυττάρων γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έχει ακόμα 7 χρόνια ζωής, στην πιο αισιόδοξη των προβλέψεων.

Κάπου εκεί ο μικρός Maxwell ανέλαβε δράση για να καταφέρει να κρατήσει τον μπαμπά του στη ζωή.

Μαζί με τους γονείς του άνοιξε την καμπάνια 10.000 donors appeal, ψάχνοντας τον κατάλληλο άνθρωπο που θα μπορέσει να σώσει, όχι μόνο τον πατέρα του, αλλά και άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Μάλιστα, ένα γράμμα που έγραψε, προκειμένου να προωθηθεί η προσπάθεια αυτή, έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες και όποιος το διαβάζει εύκολα καταλαβαίνει το γιατί.

Έφτιαξε λοιπόν ένα σκίτσο με την διαδικασία που θα χρειαστεί να υποβληθεί κάποιος, προκειμένου να δείξει πόσο απλή, γράφοντας την επιστολή:

«Το όνομά μου είναι Maxwell McCleave, πηγαίνω 4η δημοτικού και είμαι 8 ετών. Ο Σεμπ είναι ο μικρός μου αδελφός, ο οποίος πάει στο ίδιο σχολείο με εμένα, είναι στην 1η τάξη και είναι 5 ετών.

Ο πατέρας μου έχει μυέλωμα, το οποίο είναι ένας καρκίνος του αίματος και δεν θέλω να τον χάσω. Θέλω να βοηθήσετε τον Πιτ, τον πατέρα μου, να νικήσει τον καρκίνο του αίματος, δηλώνοντας συμμετοχή στο λίστα δωρητών DKMS. Αν ο μπαμπάς μου δεν βρει κάποιον που να ταιριάζει, θα έχει μόλις 7 χρόνια ζωής ακόμα, αλλά εγώ θέλω περισσότερα.

Για να βρει κάποιον δωρητή, ξεκίνησε μία καμπάνια που θέλω να πω σε όλους, γιατί μπορεί να τον σώσει. Ονομάζεται 1000donors.com. Προσπαθεί να βρει όσους περισσότερους δωρητές, ελπίζοντας οτι κάποια μέρα θα βρεθεί κάποιος που να ταιριάζει για εκείνον, αλλά και για άλλους», έγραψε αρχικά, εξηγώντας στη συνέχεια την εύκολη διαδικασία στην οποία υποβάλετε ο παραμικρός δωρητής.

Στην φωτογραφία είμαι εγώ με τον μπαμπά μου, όταν έχασε τα μαλλιά του. Άρεσε και σε εμένα και στον αδελφό μου που ήταν καραφλός, γιατί μοιάζει Τζόντζο Σέλβεϊ της Νιούκαστλ που είναι η αγαπημένη μας ομάδα. Σας παρακαλώ βοηθήστε τον πατέρα μου και γραφτείτε στην λίστα για να γίνεται δωρητές. Τον αγαπάω και δεν θέλω να τον χάσω».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ