Φωτεινή Δάρρα: Οι αλλαγές λόγω του γάμου της και το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού


Η Φωτεινή Δάρρα παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2018 τον Γιώργο Παπαχριστούδη, μια απόφαση που πήραν ετεροχρονισμένα, καθώς συμβίωναν και έχουν αποκτήσει ήδη μια 6χρονη κόρη.

Σε συνέντευξή της η γνωστή ερμηνεύτρια εξομολογείται αν ο γάμος έφερε αλλαγές και δεν διστάζει να απαντ΄σει σε ερώτηση που αφορά στην απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού.

Βλέπεις να έχει αλλάξει κάτι τώρα, μετά τον γάμο, δεδομένου ότι προϋπήρχε συμβίωση και παιδί;

«Ναι, όλα προς το καλύτερο, είναι πιο δεμένα όλα, έτσι αισθανόμαστε. Επιλέξαμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο, ίσως γιατί ήταν το συγκεκριμένο εκκλησάκι και το περιβάλλον ωραίο. Περνάμε πάρα πολύ ωραία στο χωριό του Γιώργου, πηγαίνουμε αρκετά συχνά. Στο χωριό έχουμε τη γιαγιά, που μας βοηθάει πάρα πολύ με το παιδί. Δεν αφήνω εύκολα τη μικρή με γυναίκες να μου την κρατήσουν, θέλω να υπάρχει ένας δικός μου άνθρωπος. Η μαμά μου δεν μπορεί να με βοηθήσει, για λόγους υγείας, ο μπαμπάς μου μ» έχει βοηθήσει πολύ, ενώ τα πρώτα χρόνια με βοήθησε επίσης μια αγαπημένη θεία μου. Φέρνουμε όταν χρειαστεί μια κοπέλα που την εμπιστευόμαστε, αλλά δεν θα λείψουμε πολλές ώρες, παρά μόνο αν έχουμε κάποια δουλειά που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει. Σπανιότατα να βγούμε οι δυο μου, βγαίνουμε όποτε μπο¬ρεί ο ένας και πότε ο άλλος. Τη μία μέρα την κρατάω εγώ, την άλλη ο Γιώργος».

Θέλεις να κάνεις σύντομα δεύτερο παιδάκι;

«Δεν κάνω σχέδια για τη ζωή, άλλωστε αυτή πάντα κάνει τα δικά της. Αυτά είναι πράγματα που τα δίνει ο Θεός. Δεν έχουμε μπει σε τέτοια διαδικασία, θέλω να είναι όλα καλότυχα και να έρχονται από μόνα τους», λέει στο Λοιπόν.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ