Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλάει για το bullying και έχει δίκιο!


Η Κατερίνα Ζαρίφη σε συνέντευξή της μιλάει για το bullying που έχει δεχτεί, για τις δίαιτες στις οποίες έχει υποβάλει τον εαυτό της, αλλά και για τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο την προσεγγίζουν μερικοί άντρες μέσω των social media.

H Κατερίνα Ζαρίφη μιλάει για το bullying κι έχει απόλυτο δίκιο σ’ αυτά που λέει! Στη συνέντευξή της παραδέχεται ότι έχει δεχτεί υποτιμητικά κι άσχημα σχόλια για την εμφάνισή της ενώ εκφράζει την άποψη ότι το bullying θα έπρεπε να διώκεται ποινικά!

Έχω δεχτεί σχόλια για το σχήμα μου, βασικά από τον κόσμο των media. Για εμένα, το bullying θα πρέπει να διώκεται ποινικά. Διάβασα ότι το ελληνικό twitter πήρε τις πιο υψηλές θέσεις σε κακεντρέχεια στην Ευρώπη. Στην τηλεόραση, λοιπόν, γίνεται διαγωνισμός κακίας για το ποιος θα πει το πιο δηλητηριώδες σχόλιο. Για να είμαι δίκαιη, αυτό γινόταν πολύ περισσότερo παλιότερα, που υπήρξαν κανάλια που στήθηκαν μ’ αυτή τη φιλοσοφία. Εγώ ένα έχω να πω: Τα όνειρα τα κυνηγάμε βάσει των ανθρώπων που μας πιστεύουν, για να διαψεύσουμε αυτούς που μας αμφισβητούν

Σχετικά με τις δίαιτες στις οποίες έχει υποβάλει κατά καιρούς τον εαυτό της προκειμένου να χάσει κιλά, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε: «Α, καλά, έχω δοκιμάσει τα πάντα: τη δίαιτα του λιναρόσπορου, μια άλλη που έτρωγα μόνο μια σούπα όλη μέρα, τα πάντα! Αυτό που έχω εγώ να πω στα κορίτσια είναι «πολλή προσοχή»! Η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Εγώ, όταν τα ακολούθησα, είδα φως».

Τέλος, η παρουσιάστρια του «Ποιος ρωτάει;» αναφέρθηκε και στις ανάρμοστες φωτογραφίες που δέχεται στα social media από άντρες, δηλώνοντας αυτό είναι συχνό φαινόμενο: «Α, ναι, έχω κι εγώ τα τυχερά μου! Αλλά μάλλον η ύπαρξη του Γιάννη μου μπλοκάρει τις τύχες. Ναι, μου έχουν στείλει και διάφορα… σημεία. Μάλιστα, μια φορά ένας κύριος μου στέλνει: «Καλησπέρα σας, είστε υπέροχη». Ευγενέστατος, σκέφτηκα. Και στο καπάκι μου έστειλε και την… προίκα του».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ