ΑΕΚ – ΟΦΗ: Ο Αλμπάνης έκανε τη διαφορά. “Ζόρια” πριν τον Ολυμπιακό


Η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, με τον Χιμένεθ να επιστρέφει με το… δεξί στη Superleague, την οποία και είχε κατακτήσει την περασμένη σεζόν με την Ένωση. Εξαιρετικός ο Αλμπάνης στο ματς, με τον Λιβάγια να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο για την ΑΕΚ, η οποία και εμφανίστηκε… κυνική στο ΟΑΚΑ και κάνοντας μόνο τα απαραίτητα, επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ για την 20η αγωνιστική της Superleague.

Ο Αλμπάνης έκανε την διαφορά στον αγώνα, όντας μέσα σε όλες τις φάσεις της Ένωσης στο ματς, αλλά και δημιουργώντας το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, με την ασίστ προ κενής εστίας στον Λιβάγια.Το παιχνίδι

Με πολλά φάουλ και διακοπές ξεκίνησε το ματς στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να χάνει μάλιστα με τραυματισμό τον Χουλτ πριν βγει το πρώτο δεκάλεπτο, γεγονός που δεν επέτρεψε στους παίκτες των δύο ομάδων να βρουν ρυθμό.

Κάποια μακρινά σουτ ήταν οι μόνες φάσεις στο ματς, αν και η πιο σημαντική στιγμή στο ματς θα είχε έρθει ήδη από το 2′, αν ο διαιτητής δεν «έχανε» ένα καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Δεληγιαννίδη μέσα στην περιοχή της Ένωσης.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου όμως, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ άρχισε να «πιέζει» τον ΟΦΗ και με τον Αλμπάνη να έχει εισέλθει φορτσάτος στο ματς, δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες αλλά και ένα γκολ. Στο 37′ ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκανε εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στον Λιβάγια, ο οποίος και έκανε εύκολα από κοντά το 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ίδιο πρωταγωνιστή, αφού ο Αλμπάνης έχασε και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 55′, όταν μετά από σέντρα ακριβείας του Λιβάγια, δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με εντυπωσιακό γυριστό σουτ στον αέρα.

Στη συνέχεια του αγώνα, όμως, ο ΟΦΗ ήταν αυτός που άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, ψάχνοντας την ισοφάριση, με την ΑΕΚ να έχει οπισθοχωρήσει μετά και την αλλαγή του Κλωναρίδη με τον Κρίστιτσιτς.

Παρόλα αυτά, οι Κρητικοί τα «χάλασαν» στην τελική προσπάθεια και έτσι στην ουσία δεν «απείλησαν» ποτέ την εστία του Μπάρκα, με την Ένωση αν έχει «κλειδώσει» από ένα σημείο και μετά το ματς, κρατώντας μέχρι τέλους της νίκη. Οι συνθέσεις στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Περισσότερα σε λίγο…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ