Ο Αλέκος Συσσοβίτης ξεσπά: «Όλα αυτά είναι…τρίχες!»


Ο Αλέκος Συσσοβίτης πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του Open tv «Πρίγκιπας της Φωτιάς» και μιλά για τον ήρωα που ενσαρκώνει.

Αναφέρεται, επίσης, στο νεοσύστατο κανάλι και την προσπάθεια που καταβάλλει.

Για τον Ηρακλή, τον ήραωά του, δηλώνει:

«Δεν ξέρω ως χαρακτήρας αν είναι θύτης ή θύμα. Είναι αμφίσημος και όχι μονοδιάστατος, και γι» αυτό μου αρέσει ως ρόλος. Μπορεί να πάρει το ρίσκο και να γίνει πολύ κακός, αλλά έχει εισπράξει βία ως παιδί και είχε βρεθεί στα δίχτυα μιας φοβερής πλεκτάνης. Κάθε φορά που παίρνω τα σενάρια στα χέρια μου νιώθω τη μεγάλη ανατροπή, όπως στα αστυνομικά μυθιστορήματα της Αγκάθα Κρίση». 

Όσον αφορά στο Open λέει:

«Έφερε στην αγορά έναν θεμιτό ανταγωνισμό προς το καλύτερο και το πιο απαιτητικό. Και μόνο που προσφέρει δουλειά σε τόσο κόσμο είναι πάρα πολύ θετικό για τον τομέα της ελληνικής μυθοπλασίας, τη στιγμή που η εγχώρια οπτικοακουστική βιομηχανία πέρασε τεράστια κρίση, καθώς οι τράπεζες που χρηματοδοτούσαν τα κανάλια έκλεισαν την κάνουλα».

Ο δημοφιλής ηθοποιός διατηρεί πολυχώρο τέχνης στο κέντρο της Αθήνας, εδώ και 8 χρόνια, με τον ίδιο να λέει στην Espresso:

«Μέσα σε μια οκταετία που διατηρώ αυτό το στέκι πολιτισμού έχουν φιλοξενηθεί 1.400 live μουσικές παραστάσεις από funky, ροκ, τζαζ και χιπ χοπ, τη στιγμή που ο Ελληνας βγαίνει παραδοσιακά μόνο το Σάββατο βράδυ, αφού τις άλλες ημέρες τρέχει σαν τρελός για το μεροκάματο. Δεν ξέρω ποιοι λένε ότι έχουμε βγει στις αγορές, αλλά εγώ θα σας πω, και ως επιχειρηματίας, ότι «Όλα αυτά είναι…τρίχες!».

 

Ο Αλέκος Συσσοβίτης ξεσπά: «Όλα αυτά είναι…τρίχες!»

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ