Σοκ για τη νύφη την πρώτη νύχτα του γάμου – Το μυστικό του γαμπρού


Άναυδη έμεινε μία νύφη στις ΗΠΑ την πρώτη νύχτα του γάμου της. Αιτία, αυτό που είδε όταν βρέθηκε στο κρεβάτι με τον αγαπημένο της.

Η 27χρονη από τις ΗΠΑ γνωρίστηκε με τον μέλλοντα σύζυγό της το καλοκαίρι του 2018. Ο 32χρονος εξέφραζε μία εμμονή στα πατροπαράδοτα, δηλαδή να μην έρθουν σε πλήρη σεξουαλική επαφή πριν την πρώτη νύχτα του γάμου.

Όσο κι αν η στάση του συντρόφου της δεν ήταν και η πιο συνηθισμένη, εκείνη αποδέχτηκε τον όρο.

Η 27χρονη, όπως είναι φυσικό, ανέμενε με ακόμα μεγαλύτερη προσμονή την στιγμή που θα… χόρευαν τον Ησαΐα για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν και τη σχέση τους.

Το ίδιο διάστημα, συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού δεν σταματούσαν να εκδηλώνουν τον θαυμασμό τους στην εγκράτεια του υποψήφιου γαμπρού, που δεν παρεξέκλινε από τα πιστεύω του.

Όμως, όπως αποδείχθηκε στο τέλος, όλα τα παραπάνω δεν ήταν παρά ένα πρόσχημα, ώστε να μην αποκαλυφθεί το καλά κρυμμένο μυστικό του 32χρονου…

Έτσι, όταν οι νεόνυμφοι έφυγαν, μετά την δεξίωση, για τον μήνα του μέλιτος και ξάπλωσαν για πρώτη φορά μαζί, η δυστυχής νύφη αντιλήφθηκε γιατί τόσο καιρό ο λατρεμένος της ανέβαλε για μετά τα στέφανα το σεξ.

Ο πραγματικός λόγος δεν ήταν άλλος από τα μικρό μέγεθος του μορίου του γαμπρού.

Παρά την απογοήτευση, έπειτα από την πολύμηνη αναμονή, ωστόσο η 27χρονη δήλωσε πρόθυμη να βοηθήσει τον σύζυγό της να το ξεπεράσει…

Πηγή: ladbible.com


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ