Νέο πολυτελές SUV Lagonda από την Aston Martin


Η Lagonda είναι μια μικρή μάρκα θυγατρική της Aston Martin, η οποία δημοσιοποίησε μια teaser φωτογραφία για το πρωτότυπο μοντέλο που θα παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης και φέρει το όνομα All – Terrain Concept.

Το All – Terrain Concept είναι αμιγώς ηλεκτρικό και υπερπολυτελές SUV και είναι το δεύτερο μοντέλο που μας συστήνει η εταιρεία, έπειτα από το Lagonda Vision Concept, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως το All – Terrain Concept, θα είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής της εταιρείας.

Η teaser φωτογραφία αποτυπώνει το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου χωρίς όμως να αποκαλύπτει λοιπές λεπτομέρειες του αμαξώματος. Ωστόσο γίνεται άμεσα αντιληπτό πως το Lagonda All-Terrain Concept διαθέτει μια φουτουριστική σχεδίαση, όπου ξεχωρίζουν τα στενά φωτιστικά σώματα, ενώ ενσωματώνεται η χαρακτηριστική καμπύλη γραμμή που χαρακτηρίζει τη Lagonda. Επιπλέον διακρίνεται η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ενώ οι πιο παρατηρητικοί θα εντοπίσουν πως δεν υπάρχουν κλασικοί πλευρικοί καθρέπτες, αλλά κάμερες!

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση της teaser φωτογραφίας, έκανε δηλώσεις ο CEO της Lagonda, Andy Palmer, ο οποίος δήλωσε: «Στην έκθεση της Γενεύης έχουμε μια δυναμική παρουσία, όπου πέρσι όταν παρουσιάσαμε το Lagonda Vision Concept, η επισκεψιμότητα ήταν αξιοσημείωτη. Φέτος επιστρέφουμε και μάλιστα με μια παγκόσμια παρουσίαση: Το Lagonda All-Terrain Concept! Αυτό το μοντέλο απεικονίζει πλήρως το όραμα της Lagonda για τα μελλοντικά μοντέλα της, παρουσιάζοντας παράλληλα το πώς η πλατφόρμα μηδενικών ρύπων μας επιτρέπει να δημιουργούμε συναρπαστικά αυτοκίνητα που θα φέρουν την επανάσταση στην αγορά». Πέρα από το Lagonda All-Terrain Concept, η Aston Martin, θα μας παρουσιάσει τη νέα Vantage, τη DB11 AMR και την DBS Superleggera.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ