Επεισόδιο Μαρινάκη με αστυνομικό νωρίτερα στη Τούμπα – Βίντεο με το επεισόδιο


Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και ενός αστυνομικού στο γήπεδο της Τούμπας, κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στην έδρα του ΠΑΟΚ

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού -ο οποίος, θυμίζουμε, είναι ο αρχηγός της αποστολής των Ερυθρόλευκων- θέλησε να πάει στ’ αποδυτήρια για να βεβαιωθεί πως όλα είναι εντάξει, όμως δεν είχε διαπίστευση και ένας αστυνομικός του έδειξε τον δρόμο για τη σουίτα.

Εκεί δημιουργήθηκε ένταση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τον σπρώχνει και να λέει πως αν δεν περάσει αυτός μέσα δε θα πάει κανένας από την ομάδα του Ολυμπιακού, όμως κάπου εκεί παρενέβη ο Γιώργος Σαββίδης και, λειτουργώντας ως «πυροσβέστης», ηρέμησε την κατάσταση.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο: 

Η είσοδος τη αποστολής του Ολυμπιακού στη Τούμπα

Χωρίς προβλήματα έφτασε στο γήπεδο της Τούμπας για το ντέρμπι-τελικό με τον ΠΑΟΚ η αποστολή του Ολυμπιακού, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα. Όπως αναμενόταν, επικεφαλής των «ερυθρόλευκων» ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όμως υπάρχει και μια ηχηρή απουσία! Συγκεκριμένα, αυτός που λείπει μετά από πολλά χρόνια και παρότι ο ίδιος είχε τονίσει ότι θα βρισκόταν κανονικά στο γήπεδο, είναι ο επίτιμος πρόεδρος των Πειραιωτών, Σάββας Θεοδωρίδης.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως υπήρξε και μια μικροένταση στα αποδυτήρια, η οποία πάντως λύθηκε γρήγορα. Συγκεκριμένα, ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» ζήτησε να μπει με την ομάδα στα αποδυτήρια αλλά αρχικά αυτό δεν κατέστη εφικτό καθώς δεν είχε διαπίστευση από τη Super League. Μετά την παρέμβαση του Γιώργου Σαββίδη πάντως που συνομίλησε και με τον κ. Μαρινάκη, το πρόβλημα λύθηκε. Μάλιστα, λίγο αργότερα Βαγγέλης Μαρινάκης και Κώστας Καραπαπάς έκαναν μαζί… αυτοψία στους χώρους της Τούμπας τσεκάροντας μέχρι και το ασανσέρ!

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ