All Star Game: Μεγάλος νικητής ο Φιλ Γκος στον διαγωνισμό τριπόντων


Ο Φιλ Γκος του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων του 23ου ΕΚΟ All Star Basket που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Το κυρίως πιάτο του 23ου ΕΚΟ All Star Basket άρχισε με… νίκη της Θεσσαλονίκης. Και δεν αναφερόμαστε στο γεμάτο Αλεξάνδρειο ήτον τρόπο που αγκάλιασε ο κόσμος της διοργάνωση, αλλά τη νίκη του Φιλ Γκος στον Betshop Διαγωνισμός τριπόντων!

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής καθώς στον τελικό επικράτησε του Στίβεν Γκρέι του Περιστερίου Βίκος Cola.

Στον πρώτο γύρο του Betshop Διαγωνισμού τριπόντων ο παίκτης του Περιστερίου συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία σε 22 πόντους ενώ εκείνος του ΠΑΟΚ είχε 16, έναν παραπάνω από τους Μπέρι και Μπαρτ.

Στον τελικό ο Γκος είχε 17 πόντους με τον Γκρέι να αστοχεί στις δύο τελευταίες μπάλες (η 2η δίχρωμη) και να χάνει την ευκαιρία να είναι εκείνος το νικητής.Betshop Διαγωνισμός τριπόντωνΠαίκτηςΤελικός1ος ΓύροςΦιλ Γκος1716Στίβεν Γκρέι1522Ντέβιον Μπέρι–15Στιβ Μπαρτ Τζ.–15Βαγγέλης Καράμπουλας–13Δημήτρης Φλιώνης–13Νταρνέλ Χάρις–12


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ