Πώς διαγράφονται τα μηνύματα στο Facebook Messenger

12/02/2019 17:36

Νέο χαρακτηριστικό κυκλοφόρησε το Facebook, το οποίο δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να διαγράφουν παλιά μηνύματα από το Facebook Messenger.

Πρόκειται για ένα εργαλείο που μόνο ο ιδρυτής του κοινωνικού δικτύου, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, μέχρι στιγμής είχε.

Εάν ένας χρήστης στείλει ένα μήνυμα, για το οποίο μετάνιωσε ή απλώς θέλει να καθαρίσει το ιστορικό παλιότερων συνομιλιών, μπορεί εύκολα να διαγράψει να κάνει τη διαγραφή.

Πώς γίνεται:

*Ανοίγει την εφαρμογή Facebook Messenger

*Ανοίγει τη συνομιλία με τα μηνύματα που θέλει να διαγράψει

*Πιέζει και κρατάει πατημένο το μήνυμα

*Επιλέγει «διαγραφή» στο κάτω μέρος της οθόνης

*Επιλέγει «απομάκρυνση από όλους» – διασφαλίζει ότι τα μηνύματα εξαφανίζονται από το inbox των ανθρώπων στους οποίους εστάλη, όχι μόνο από το δικό του. Αναμένεται να διαρκεί περίπου 10 λεπτά η διαδικασία.

Αυτό ήταν. Σύντομα όλοι θα έχουμε την ίδια δύναμη που κάποτε ανήκε μόνο στον Ζούκερμπεργκ…

ΠΗΓΗ



ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης