Δημήτρης Σταρόβας: «Έχει τελειώσει το θέμα με τον Ευθύμη Ζησάκη»

12/02/2019 18:30

Για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε με τον Ευθύμη Ζησάκη και την απομάκρυνση του από την παράσταση «Τοc toc», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Είμαι αντικειμενικός. Ό,τι έγινε έγινε. Τελείωσε! Να σου πω και κάτι; Δεν δικαιούμαι να μιλάω! Δεν είμαι κι ο πιο συνεπής άνθρωπος στον κόσμο, αλλά έχω την αίσθηση του δικαίου. Επίσης, σιχαίνομαι τα κουτσομπολιά, τα «σου ‘πα» και τα «μου ‘πες». Είναι για άλλους αυτά. Έκανε τις επιλογές του, ok, τέλος. Ελπίζω να πάει καλά στο παιχνίδι αυτό. Είμαι άνθρωπος που ό,τι αισθάνεται το λέει. Φυσικά και θα τον κρίνω αντικειμενικά.

Αν μου το κόψεις αυτό ή με λογοκρίνεις, θα σηκωθώ και θα φύγω. Απλά, δεν προσβάλλω ποτέ. Μπορεί να κάνω πίσω και να μην υπερβάλλω στην κριτική μου. Αυτό ναι, θα το κάνω. Δεν θέλω να θίξω, ούτε να πληγώσω. Είπαμε, παιχνίδι είναι, την πλάκα μας κάνουμε. Ας μην τα παίρνουμε κι όλα στα σοβαρά», δήλωσε ο ίδιος στο Down Town Κύπρου.

Πηγή: www.gossip-tv.grΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης