Φλόριντα: Αθλητής ΜΜΑ ακινητοποίησε αλιγάτορα 2,5 μέτρων με γυμνά χέρια


Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες στη Φλόριντα

Τα χέρια του χρησιμοποίησε ένα αθλητής του ΜΜΑ για να ακινητοποιήσει έναν αλιγάτορα 2,5 περίπου μέτρων που εντοπίστηκε στους δρόμους του Τζάκσονβιλ το βράδυ της περασμένης Κυριακής (22/4).

Ο Mike Dragich, 34 ετών, γνωστός ως «Blue Collar Brawler», βρισκόταν σε έναν κοντινό αγώνα χόκεϊ με την οικογένειά του όταν έλαβε κλήση για ενοχλητικό αλιγάτορα από το τμήμα του σερίφη.

Ο Dragich, όντας εξουσιοδοτημένος κυνηγός αλιγάτορα και βετεράνος του στρατού δεν είχε μαζί του τον εξοπλισμό παγίδευσης στον αγώνα, ωστόσο ανταποκρίθηκε στην κλήση σπεύδοντας στην τοπική εμπορική πλατεία, όπου αντίκρισε τον αλιγάτορα.

Ο Dragich χρησιμοποιώντας μόνο το σώμα του, κατάφερε να καθηλώσει τον αλιγάτορα και να τον αιχμαλωτίσει.

Πώς αιχμαλώτισε το ερπετό

Βίντεο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας δείχνει τον αλιγάτορα να διασχίζει τον δρόμο, ενώ ο κυνηγός περπατάει πίσω του καταδιώκοντας τον.

Ο Dragich φαίνεται να παραμονεύει πίσω από τον αλιγάτορα προτού ορμήσει στην πλάτη του και πιέσει το λαιμό του. Ο βετεράνος φαίνεται να πιέζει το κεφάλι του ερπετού με δύναμη έως ότου το ρύγχος του πέσει στο έδαφος. Στη συνέχεια, τραβώντας τα σαγόνια του αλιγάτορα προς τα πάνω, τύλιξε επιδέξια το στόμα του με μια ειδική ταινία.

Αφού εξουδετέρωσε τον γίγαντα ύψους 2,5 μέτρων, ο «Blue Collar Brawler» σήκωσε τον αλιγάτορα και βάδισε προς τον αυτοκινητόδρομο με το πλάσμα που χτυπιόταν στην αγκαλιά του.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ