Κίτρινος ουρανός: Εντυπωσιακές εικόνες από drone στην Αττική


Κίτρινος ουρανός: Το drone του tromaktiko.gr πάνω από τον Αττικό ουρανό καταγράφει το φαινόμενο της Αφρικανικής σκόνης που κάλυψε τα πάντα.

Μοναδικές εικόνες:

Η Καλαμάτα έγινε… Σαχάρα: Νεαρός κυκλοφορούσε με κελεμπία λόγω της αφρικανικής σκόνης

H αφρικανική σκόνη, που έχει καλύψει ολόκληρη την περιφερειακή ενότητα και η ζέστη έκανε την ατμόσφαιρα στην Καλαμάτα τόσο αποπνικτική που ένας νεαρός της περιοχής «ένιωσε» Σαουδάραβας.

Πιο συγκεκριμένα, ο 14χρονος, κυκλοφορούσε στον δρόμο φορώντας κελεμπία αφού και το σκηνικό γύρω του θύμιζε «Σαχάρα», αφήνοντας έκπληκτους τους περαστικούς.

Είναι και αυτός ένας τρόπος προστασίας από την αφρικανική σκόνη!

Κίτρινος ουρανός: Εντυπωσιακές εικόνες από drone στην Αττική
Κίτρινος ουρανός: Εντυπωσιακές εικόνες από drone στην Αττική

Αφρικανική σκόνη: «Να εδώ βλέπουμε την Ακρόπολη της Αιγύπτου» – Χαμός στο Twitter

Ξεκίνησαν τα σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για την αφρικανική σκόνη

Στα «πορτοκαλί» έχουν βαφτεί αρκετές περιοχές στην Ελλάδα λόγω των επεισοδίων αφρικανικής σκόνης που πλήττουν αυτήν την ώρα την χώρα μας, με τα σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να «πέφτουν» βροχή.


Πιο συγκεκριμένα, έχουν σπάσει τα κοντέρ οι χρήστες του Twitter, αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο πολίτες από διάφορες περιοχές, παρουσιάζοντας τον πορτοκαλί ουρανό και την απόκοσμη εικόνα που επικρατεί.


Οι αναρτήσεις… της Αιγύπτου

Δεν είναι λίγοι και εκείνοι που ξεκίνησαν τα χιουμοριστικά σχόλια. Παρομοιάζουν την Αθήνα με «Σαχάρα» σχολιάζοντας πως μόνο οι καμήλες μπορούν να κυκλοφορήσουν με αυτόν τον καιρό…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ