Μέγκαν Μαρκλ: Δώρισε τη μαρμελάδα της σε 50 διάσημους – «Ευχαριστούμε για το νόστιμο καλάθι!»


Η Kρις Τζένερ και η Κρίσι Τάιγκεν είναι μεταξύ των διασήμων που δέχθηκαν μαρμελάδα από τη νέα εταιρεία της Μέγκαν Μαρκλ με μια εξατομικευμένη πινελιά

Η Κρις Τζένερ υποστηρίζει τη Mέγκαν Μαρκλ με τον πιο γλυκό τρόπο. Η μητριάρχης της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ, 68 ετών, μοιράστηκε μια φωτογραφία στα «stories» της στο Instagram με ένα βάζο μαρμελάδας, μία ευγενική προσφορά της Δούκισσας του Σάσεξ.

«Ευχαριστώ», έγραψε η Τζένερ στη φωτογραφία, αναφερόμενη στην τελευταία προσπάθεια της Μέγκαν, το American Riviera Orchard. Η 42χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι πρόσθεσε μια προσωπική πινελιά στο δώρο με ένα σημείωμα με το δικό της χειρόγραφο, την ίδια γραφή που εμφανίζεται στο λογότυπο του American Riviera Orchard, καθώς σημειωτέον εργάστηκε στο παρελθόν ως καλλιγράφος.

«Ήταν η δουλειά της με μερική απασχόληση καθώς περνούσε από οντισιόν», είπε στο PEOPLE η CEO της Paper Source Winnie Park. «Δίδασκε καλλιγραφία και φιλοξενούσε μια ομάδα πελατών δίνοντάς τους οδηγίες κατά τη διάρκεια ενός δίωρου μαθήματος για το πώς να κάνουν καλλιγραφία». Το βάζο της Τζένερ είχε τον αριθμό 13 σε σύνολο 50.

Μέχρι στιγμής, αρκετοί από τους διάσημους φίλους της Mέγκαν έχουν βοηθήσει στην αποκάλυψη των γεύσεων επιδεικνύοντας τα γλυκά τους με λεμόνι και φράουλα μέσω των social media. «Ευχαριστούμε για το νόστιμο καλάθι!» έγραψε σε μια ανάρτηση η σχεδιάστρια μόδας Τρέισι Ρόμπινς, σύζυγος του διευθύνοντος συμβούλου της Paramount Pictures, Μπράιαν Ρόμπινς «Μου αρέσει πολύ αυτή η μαρμελάδα, οπότε δεν είμαι σίγουρη ότι θα τη μοιραστώ με κανέναν @americanrivieraorchard Ευχαριστώ M! ? #montecitogoodness #americanrivieraorchard.»

https://www.instagram.com/reel/C6JpLURRt7i/

Η λίστα με τους υπόλοιπους διάσημους περιλαμβάνει τους Mindy Kaling, Tracee Ellis Ross, και Chrissy Teigen. Το American Riviera Orchard της Μέγκαν είναι μια μάρκα lifestyle και οι μαρμελάδες ήταν τα πρώτα προϊόντα που κυκλοφόρησαν. Μια πηγή είπε στο PEOPLE νωρίτερα αυτό το μήνα ότι το εγχείρημα «θα αντικατοπτρίζει όλα όσα αγαπά – οικογένεια, μαγειρική, διασκέδαση και διακόσμηση σπιτιού».

«Η Mέγκαν βρήκε τέλειο το όνομα American Riviera Orchard. Το αισθάνεται αυθεντικό. Ανυπομονεί να ξεκινήσει ο ιστότοπος», πρόσθεσαν πηγές κοντά στην έκπτωτη πριγκίπισσα. «Είναι ενθουσιασμένη με το τελευταίο, προσωπικό της εγχείρημα. Αυτό είναι κάτι που ήθελε να κάνει εδώ και καιρό. Είναι ενθουσιασμένη που μοιράζεται το στυλ της και τα πράγματα που αγαπά»

Το όνομα της φίρμας της είναι ένα γράμμα αγάπης προς τη Σάντα Μπάρμπαρα, την πόλη της Καλιφόρνια όπου η Μέγκαν και ο σύζυγός της Πρίγκιπας Χάρι, 39 ετών, ζουν με τα δύο τους παιδιά, τον Πρίγκιπα Άρτσι, 4 ετών, και την Πριγκίπισσα Λίλιμπετ, 2 ετών. Το συγκεκριμένο τμήμα της ακτής της Καλιφόρνια είναι γνωστό ως «Αμερικανική Ριβιέρα». Το όνομα της γειτονιάς τους, Montecito, περιλαμβάνεται κάτω από το λογότυπο του American Riviera Orchard.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ