Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 26 Απριλίου

Αυτά είναι τα θετικά και τα αρνητικά του κάθε ζωδίου

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 26η ημέρα του Απριλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Σήμερα ο Ερμής βγαίνει από τη στάση του και συνεχίζει ακάθεκτος και ορθόδρομος πλέον την πορεία του στον Κριό μέχρι τις 15/05

Η Σελήνη, δείκτης της διάθεσης και της καθημερινότητας μας, περνά τα ξημερώματα στον Τοξότη, κάνοντας κάπως πιο ανάλαφρη τη διάθεση μας. Η σημερινή μέρα δεν έχει σε καμία περίπτωση το βάρος των προηγούμενων ημερών που επηρέαζε και η Πανσέληνος. Η μοναδική κύρια όψη της Σελήνης σε όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα κάνοντας μας λίγο πιο συναισθηματικούς, ενώ τα λόγια μας μπορεί να είναι φορτισμένα ανάλογα της ψυχολογικής μας κατάστασης. Η όψη προσφέρεται για οικονομικές διαπραγματεύσεις, τακτοποιήσεις, έρευνα σε βάθος. Η Σελήνη στον Τοξότη θα ανοίξει την όρεξή μας για ταξιδάκια κι έτσι δεν είναι απίθανο, ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι, να οργανώσετε τελευταία στιγμή μια απόδραση για το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη: Νέοι στόχοι, άμεσες επιδιώξεις

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Τοξότη, ανοίγματα θα υπάρξουν και ταξίδια, μετακινήσεις, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην ανανέωση, στην απόδραση, κοινωνικοποίηση. Οι ανήσυχοι και κοινωνικοί χαρακτήρες θα ασχοληθούν με καινούργιες δραστηριότητες, θα μπορέσουν να ανανεωθούν, να κάνουν καινούργιες γνωριμίες και φιλίες. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχει δυνατότητα για βελτίωση, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους.

Ανοίγματα θα προκύψουν για καινούργιες συνεργασίες, οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι ουσιαστικές. Προσοχή στην ανυπομονησία, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικότητα και όχι βιασύνη. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, προτίμηση θα εκδηλωθεί προς τις χαλαρές επαφές και όχι προς τις δεσμευτικές σχέσεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, έμπνευση, φαντασία. Θα υπάρχει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, με ευκολία θα εκδηλωθούν τα συναισθήματα. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές. Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει φαντασία, έμπνευση, το πνεύμα θα είναι δημιουργικό.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει αποκαλυπτικά συμβάντα, θα υπάρξουν εκπλήξεις και ενθουσιασμοί. Ανανεώνονται οι σχέσεις και οι επαφές, στις συζητήσεις θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα τονώσουν τα αισθήματα και την εμπιστοσύνη, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Μια πιο συμπαθητική μέρα όπως είναι η σημερινή, μετά από μια ιδιαίτερα έντονη Πανσέληνο, σημαίνει ότι πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο αγαπητοί μου Κριοί. Η Σελήνη στον Τοξότη είναι βοηθητική για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα, για ζητήματα σπουδών, για να κάνετε μια πιο λεπτομερή οργάνωση για τα μελλοντικά σας πλάνα, να δείτε λεπτομέρειες ενός ταξιδιού. Μέσα σε όλα καλό βέβαια είναι να προσέχετε λίγο περισσότερο και τα θέματα της υγείας σας και να ξεκουράζεστε όταν έχετε κάποιες πιο ελεύθερες στιγμές. Η θετική σας στάση απέναντι στους άλλους τους ενθαρρύνει να σας υποστηρίξουν και να σας διευκολύνουν αν έχετε κάποια δυσκολία να αντιμετωπίσετε. Ακόμη και στα οικονομικά αν έχετε να πάρετε μια απόφαση ή αν έχετε κάποιες αμφιβολίες μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο πρόσωπο που θα σας δώσει σωστές συμβουλές ή άλλη βοήθεια για να ξεμπλοκάρετε. Σήμερα ο Ερμής βγαίνει από τη στάση του και συνεχίζει ακάθεκτος και ορθόδρομος πλέον την πορεία του στο ζώδιο σας μέχρι τις 15/05.

Ταύρος

Αρκετά πιο ουδέτερη η σημερινή μέρα για σας αγαπητοί μου Ταύροι, με έμφαση στις πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας σας αλλά και σε θέματα οικονομικά. Μετά από την αναστάτωση των προηγούμενων ημερών με την επιρροή της Πανσελήνου, σήμερα θα νιώσετε κάπως πιο ήρεμοι. Καθώς πολλοί θα θέλουν τη συμβουλή ή τη βοήθεια σας σήμερα ιδιαίτερα στον χώρο της δουλειάς, προστατέψτε τα ενεργειακά σας επίπεδα για να μη διασκορπίσετε την ενέργεια σας στους άλλους και δεν μείνει αρκετή για να ακολουθήσετε τα δικά σας πλάνα. Πολύ πιο ήρεμο το βράδυ σας δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε λίγο περισσότερο. Φτιάξτε ατμόσφαιρα, βάλτε να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική και ξεχάστε για λίγο τη βουή του κόσμου. Σήμερα ο Ερμής βγαίνει από τη στάση του και συνεχίζει ακάθεκτος και ορθόδρομος πλέον την πορεία του στον Κριό μέχρι τις 15/05.

Δίδυμοι

Αρκετά απαιτητική μέρα η σημερινή για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η Σελήνη απέναντι σας κάνει όλους να στρέφονται σε σας για λύσεις. Οι επαφές και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν σήμερα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις διαφορές με άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς, γιατί μπορεί να μη συμφωνείτε σε κάποιες λεπτομέρειες χειρισμού των επαγγελματικών σας. Μην αποφεύγετε το θέμα, αντιθέτως αντιμετωπίστε την όποια δυσκολία με σθένος και θα ανακαλύψετε ότι στο μυαλό σας κάνατε βουνό κάτι που ήθελε απλώς επιμονή για να επιλυθεί. Από την άλλη μπορεί να σας πιάνει το παράπονο σε μια ερωτική σχέση αν ο-η σύντροφός σας ασχολείται περισσότερο με τους φίλους ή τα δικά του σχέδια. Το βράδυ θα είναι αρκετά πιο χαλαρό και βοηθητικό για να ηρεμήσετε λίγο από το στρες και να κάνετε πιο ευχάριστα πράγματα με το ταίρι, τους φίλους ή την οικογένεια σας. Σήμερα ο Ερμής βγαίνει από τη στάση του και συνεχίζει ακάθεκτος και ορθόδρομος πλέον την πορεία του στον Κριό μέχρι τις 15/05.

Καρκίνος

Την προσοχή σας σε θέματα δουλειάς και υγείας στρέφει η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα, σε μια ουδέτερη σχετικά μέρα για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Επειδή στο ξεκίνημα της Μεγάλης Εβδομάδας θα έχετε ένα πολύ πιο απαιτητικό πρόγραμμα και μεγαλύτερη δυσκολία στην εφαρμογή του, μην αναβάλλετε δραστηριότητες που μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να τις φέρετε εις πέρας σήμερα και το Σαββατοκύριακο. Πάντως θα είστε λαλίστατοι κι αυτό θα σας κάνει αρκετά δημοφιλείς στους κύκλους που κινείστε επαγγελματικά ή κοινωνικά. Από την άλλη μπορεί τις πρωινές ώρες να σας προβληματίσει κάτι στα οικονομικά ή να έχετε μια φορτισμένη συζήτηση για οικονομικά θέματα. Προσπαθήστε να δώσετε σημασία σε αυτά που ακούτε, γιατί ίσως κάτι να έχετε παραβλέψει. Δεν χρειάζεται να απαντήσετε αλλά να πάρετε το χρόνο σας να σκεφτείτε περισσότερο. Χρειάζεται να είστε λίγο πιο ήρεμοι και υπομονετικοί και να ξεχωρίσετε τι είναι σημαντικό για σας. Σήμερα ο Ερμής βγαίνει από τη στάση του και συνεχίζει ακάθεκτος και ορθόδρομος πλέον την πορεία του στον Κριό μέχρι τις 15/05.

Λέων

Η Παρασκευή είναι σίγουρα η πιο άνετη μέρα της εβδομάδας για σας με τη Σελήνη να προχωρά στον Τοξότη, γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια, καλύτερη διάθεση και οι συνθήκες τόσο στη δουλειά όσο και στις υπόλοιπες δραστηριότητες σας δεν θα σας ζορίσουν ιδιαίτερα. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα των υποχρεώσεων σας όσο και στα θέματα των προσωπικών σας σχέσεων. Η Παρασκευή είναι και μια ευχάριστη μέρα για τα ερωτικά σας, οπότε αν βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο κοιτάξτε να τον διαθέσετε στη σχέση σας αλλά και στους φίλους. Μια έξοδος θα είναι πραγματικά απολαυστική τις βραδινές ώρες. Σήμερα ο Ερμής βγαίνει από τη στάση του και συνεχίζει ακάθεκτος και ορθόδρομος πλέον την πορεία του στον Κριό μέχρι τις 15/05.

Παρθένος

Αρκετά πιεστική η Παρασκευή καθώς ίσως είναι δύσκολο να βγάλετε συμπεράσματα σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες. Ειδικά τις πρωινές ώρες που η Σελήνη από τον Τοξότη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα ίσως να έχετε τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης πάνω σε κάποια πράγματα που αφορούν στη δουλειά και τα λόγια σας να είναι φορτισμένα σε συναισθηματικό επίπεδο. Αν μπορείτε προσπαθήστε σημαντικές συζητήσεις να τις ορίσετε μετά το μεσημέρι που θα υπάρχει καλύτερο κλίμα και ατμόσφαιρα. Χωρίς να είναι ιδιαίτερα δύσκολη μέρα φαίνεται ότι έχετε περισσότερο άγχος ή και έναν εκνευρισμό για κάτι και δεν μπορείτε εύκολα να το περιορίσετε. Πιθανώς η αιτία να είναι κάποιο εμπόδιο που δεν περιμένατε στα επαγγελματικά ή κάποια ένταση σε μια προσωπική σχέση. Κάποιες φορές βέβαια μπορεί να φταίει ότι μεταφέρετε το άγχος σας για τη δουλειά και στο σπίτι. Σήμερα ο Ερμής βγαίνει από τη στάση του και συνεχίζει ακάθεκτος και ορθόδρομος πλέον την πορεία του στον Κριό μέχρι τις 15/05.

Ζυγός

Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη σημερινή μέρα, καθώς είναι από αυτές που πιο εύκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και μέσω διαλόγου και επικοινωνίας με τους άλλους να αποκτήσετε μια πιο σφαιρική άποψη για όσα σας απασχολούν. Είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε το έργο σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή και πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα στο χώρο της δουλειάς. Επειδή στο ξεκίνημα της Μεγάλης εβδομάδας θα ζοριστείτε περισσότερο, μην αναβάλλετε σημαντικές δραστηριότητες αν θέλετε να σας βγουν όπως επιθυμείτε. Η μέρα προσφέρεται αν θέλετε να κάνετε κάποιο ταξίδι ή να οργανώσετε μια εκδρομή για το γουηκέντ. Σήμερα ο Ερμής βγαίνει από τη στάση του και συνεχίζει ακάθεκτος και ορθόδρομος πλέον την πορεία του στον Κριό μέχρι τις 15/05.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Τοξότη ελαφραίνει κάπως την ατμόσφαιρα μετά από αρκετές ημέρες που μπορεί να ζοριστήκατε με την επιρροή της Πανσελήνου. Η μέρα μπορεί να είναι πολύ βοηθητική για τα θέματα της επικοινωνίας, αρκεί να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα, να βασίζεστε περισσότερο στο μυαλό και τη λογική σας και όχι σε υποκειμενικές απόψεις και ιδέες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Δείξτε συγκαταβατικότητα σε κάποια πράγματα, ακόμη και υποχωρητική διάθεση σε μια σχέση προκειμένου να μην ανέβουν οι τόνοι. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα. Παρόλα αυτά, μάθετε περισσότερα και αξιοποιήστε όλες τις πληροφορίες που έχετε πριν βιαστείτε να προχωρήσετε σε συμφωνίες οικονομικού ενδιαφέροντος. Από την άλλη, μη συμπεριφέρεστε παρορμητικά σε αγορές αν κάτι σας κινήσει το ενδιαφέρον και θέλετε να το αποκτήσετε. Βεβαιωθείτε πρώτα ότι το έχετε πραγματικά ανάγκη. Σήμερα ο Ερμής βγαίνει από τη στάση του και συνεχίζει ακάθεκτος και ορθόδρομος πλέον την πορεία του στον Κριό μέχρι τις 15/05.

Τοξότης

Η Σελήνη επιστρέφει στο ζώδιο σας για τη μηνιαία της επίσκεψη και σας ενεργοποιεί αυξάνοντας τη ζωτικότητα, την ενεργητικότητα σας, αλλά και τον βαθμό ευαισθησίας σας σε αυτά που ακούτε ή βλέπετε στην καθημερινότητα σας. Σήμερα η μέρα προσφέρεται για να παρασυρθείτε από το συναίσθημα σας περισσότερο κι όχι τόσο από τη λογική. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα αγνοήσετε τα γεγονότα. Απλά κάποιες φορές μπορεί να υπάρχουν περισσότερες από μία σωστές απαντήσεις σε πολλά πράγματα και χρειάζεται να αξιοποιήσετε τη διαίσθηση σας περισσότερο να σας οδηγήσει στη σωστή λύση και απάντηση. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, γιατί εύκολα μπορεί να παρασύρεστε από τους άλλους, δείξτε υπομονή αν εμφανίζονται προβλήματα στη δουλειά την τελευταία στιγμή και προσοχή επίσης στα έξοδα αυτή την εβδομάδα που αυξάνονται και πληθύνονται κατά γεωμετρική πρόοδο. Σήμερα ο Ερμής βγαίνει από τη στάση του και συνεχίζει ακάθεκτος και ορθόδρομος πλέον την πορεία του στον Κριό μέχρι τις 15/05.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνώντας στον Τοξότη τα ξημερώματα σας κάνει να συνειδητοποιείτε περισσότερο την ανάγκη που έχετε στην καθημερινότητα σας να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας και όχι μόνο σε όσα «πρέπει». Αν τα καταφέρετε εκμεταλλευτείτε μια σχετικά πιο ήρεμη μέρα σήμερα για να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για όσα επιθυμείτε να κάνετε είτε είναι μια ώρα γυμναστικής, λίγου περισσότερου ύπνου ή και λίγης «ταβανοθεραπείας», δηλαδή να μην κάνετε απολύτως τίποτε και να ξεκουράζετε τον εγκέφαλο σας. Προσπαθήστε να ελευθερώσετε το πρόγραμμα σας από ό,τι δεν είναι προτεραιότητα σας. Αν στη δουλειά αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες σήμερα στραφείτε στους συνεργάτες σας γιατί μπορεί να έχουν μια καλύτερη ιδέα και να σας διευκολύνουν. Σήμερα ο Ερμής βγαίνει από τη στάση του και συνεχίζει ακάθεκτος και ορθόδρομος πλέον την πορεία του στον Κριό μέχρι τις 15/05.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Τοξότη από νωρίς το πρωί θα βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας επιτρέποντας σας μεγαλύτερη άνεση κινήσεων και ευελιξία. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τη μέρα αν έχετε κάποια επαγγελματικά ραντεβού, μια σύσκεψη, κάποιες επαφές που θέλετε να κάνετε για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Απλά αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις που στηρίζονται ξεκάθαρα σε υποκειμενικές απόψεις και ακούστε περισσότερο σε σχέση με το να μιλάτε εσείς οι ίδιοι. Προσοχή τις πρωινές ώρες και σε σπατάλες ή αχρείαστα έξοδα. Σε κάθε περίπτωση η μέρα θα είναι πιο ενδιαφέρουσα αν την περάσετε μαζί φίλους, γνωστούς, ακόμη και τους συνεργάτες σας κάνοντας ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Ακόμη δεν θα ήταν κακή ιδέα σήμερα να προγραμματίσετε μια έξοδο τις βραδινές ώρες για να περάσετε όμορφα. Σήμερα ο Ερμής βγαίνει από τη στάση του και συνεχίζει ακάθεκτος και ορθόδρομος πλέον την πορεία του στον Κριό μέχρι τις 15/05.

Ιχθύες

Τα θέματα της δουλειάς σας απασχολούν περισσότερο σήμερα, καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει τον τομέα της καριέρας. Φυσικά μια αμφιθυμία και πολλές διαφορές στον τρόπο ανάληψης δράσης θα είναι πιο έντονα, καθώς θα είναι δύσκολο να έχετε μια κοινή άποψη και να ομονοείτε με τους συνεργάτες, τους προϊσταμένους ή τους υφισταμένους σας. Ειδικά τις πρωινές ώρες που είναι πιο πιεστικές θα σας πρότεινα να αποφύγετε αν είναι δυνατό τέτοιες συζητήσεις. Μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας εκτιμούν τόσο πολύ ή μπορεί εσείς να είστε λίγο πιο υπερευαίσθητοι σήμερα και να μεταφράζετε αυτά που ακούτε με το δικό σας πρίσμα. Ακόμη καλό θα ήταν να αποφύγετε και συζητήσεις με το σύντροφο σας, γιατί μπορεί να ακούσετε παράπονα ότι δεν ασχολείστε αρκετά μαζί του και κοιτάτε πιο πολύ τη δουλειά. Το βράδυ είναι σχετικά πιο χαλαρό. Σήμερα ο Ερμής βγαίνει από τη στάση του και συνεχίζει ακάθεκτος και ορθόδρομος πλέον την πορεία του στον Κριό μέχρι τις 15/05.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ