Το παράπονο της Έμα Στόουν: «Θα ήταν ωραία στο εξής να με φωνάζουν με το πραγματικό μου όνομα»


Η Έμα Στόουν θα ήθελε να την αποκαλούν με το πραγματικό της όνομα από εδώ και πέρα: «Θα ήταν πολύ ωραίο» παραδέχθηκε η μούσα του Γιώργου Λάνθιμου

Η σταρ του «La La Land» αποκάλυψε ότι προτιμά το γενέθλιο όνομά της από το καλλιτεχνικό της όνομα κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης στο Hollywood Reporter. «Θα ήθελα να είμαι η Έμιλυ», είπε ενώ καθόταν δίπλα στον συμπρωταγωνιστή της στο «Curse» Νέιθαν Φίλντερ. Η 35χρονη Στόουν εξήγησε ότι αρχικά αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το «Eμα» επειδή μια άλλη ηθοποιός από το σωματείο SAG-AFTRA είχε ήδη πάρει το όνομα «Έμιλι Στόουν»

«Και ξαφνικά αγανάκτησα πριν από μερικά χρόνια. Για κάποιο λόγο, είπα, “Δεν μπορώ να το κάνω άλλο. Απλώς αποκαλέστε με Έμιλι», συνέχισε. Η ηθοποιός υποστήριξε ότι άνθρωποι τους οποίους γνωρίζει και με τους οποίους συνεργάζεται την αποκαλούν με το όνομά της. «Ο Νέιθαν με αποκαλεί Eμ, κάτι που είναι πιο εύκολο», πρόσθεσε. Ωστόσο, αν ένας θαυμαστής πλησίαζε το αστέρι του «Easy A» και την αναγνώριζε ως Έμα, δεν θα τον διόρθωνε.

Αρκετοί θαυμαστές επαίνεσαν τη Στόουν που θέλει να επιστρέψει στο πραγματικό της όνομα, με έναν απο αυτούς να γράφει στην πλατφόρμα X, «Είναι καλό που η Έμιλι Στόουν ζητά από τους θαυμαστές να την αποκαλούν με το πραγματικό της όνομα! Λυπάμαι που το επάγγελμά της απαιτούσε να αλλάξει όνομα».

«Θα σε φωνάζω Έμιλι από τώρα και στο εξής», έγραψε ένας άλλος. Πριν από την καριέρα της στην υποκριτική, η Στόουν δεν την πείραζε να την αποκαλούν Έμμα επειδή της άρεσε η Emma Lee Bunton των Spice Girls, γνωστή και ως Baby Spice.

«Μεγαλώνοντας, ήμουν σούπερ ξανθιά και το πραγματικό μου όνομα είναι Έμιλυ, αλλά ήθελα να με λένε Έμμα λόγω της Baby Spice και μάντεψε τι; Τώρα είμαι», είπε κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του «The Tonight Show» με τον Τζίμι Φάλον το 2018. «Δεν ήταν απαραίτητα εξαιτίας της, αλλά ναι, στη δεύτερη δημοτικού, πήγα στη δασκάλα την πρώτη μέρα και της ζήτησα να με φωνάξει Έμμα; Ναι, το έκανα», πρόσθεσε η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ