ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Νέο παραλήρημα Τσουκαλά με “Σκοπιανούς” και ύβρεις (vid)


Μετά το σάλο με τα ρατσιστικά σχόλια για τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Τάκης Τσουκαλάς ξανά χτύπησε μέσα από τη διαδικτυακή εκπομπή του, με νέες ύβρεις και χαρακτηρισμούς, αυτή τη φορά για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τους οποίους και χαρακτήρισε «Σκοπιανούς».

Νέο παραλήρημα από τον Τάκη Τσουκαλά, με ύβρεις και χαρακτηρισμούς για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι της Τούμπας, όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε τελικά με 3-1.

Παρότι η εκπομπή του είχε σταματήσει να προβάλλεται τηλεοπτικά με τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο του Παναθηναϊκού, ο γνωστός… φίλος των «ερυθρολεύκων» δημιούργησε νέο σάλο με τα σχόλιά του για τη Μακεδονία, τα Σκόπια και τους Θεσσαλονικείς.

Το νέο παραλήρημα του Τσουκαλά:


3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πραγματικά λυπάμαι που η ελληνική μας κοινωνία αφήνει έναν μέθυσο, ίσως και χρήστη ουσιών να έχει βήμα και εκπομπή σε τηλεοπτικό κανάλι. Ντροπή μας. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

  2. Αίσχος και ντροπή αυτοί οι σχολιασμοί. Είμαι φίλαθλος/οπαδός του ΠΑΟΚ, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα .Απορώ πως δεν κλήθηκαν από ΕΣΡ και την εισαγγελία για απολογία.Είναι άξιοι λύπησης

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ