Βατούτιν για Τεόντοσιτς: “Δεν είναι 100% επαγγελματίας. Ούτε έχει προτεραιότητα το μπάσκετ”


Απίστευτες ατάκες από τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, ο οποίος αποθέωσε μεν τον Μίλος Τεόντοσιτς, αλλά με μεγάλες… δόσεις αλήθειας, αφού παραδέχθηκε ότι δεν είναι 100% επαγγελματίας, αλλά και ότι αυτή την περίοδο το μπάσκετ δεν είναι προτεραιότητά του.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει μείνει ελεύθερος από τους Κλίπερς και το NBA, με τα σενάρια για επιστροφή του στη Euroleague να έχουν πάρει «φωτιά», αλλά σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, ο Σέρβος δεν… βιάζεται να ξαναγυρίσει στα παρκέ.Οι δηλώσεις Βατούτιν για Τεόντοσιτς

«Ο Μίλος δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θέλει να συνεχίσει φέτος στην EuroLeague ή αν θα ξεκουράσει το κορμί του για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Η οικογένειά του περιμένει ένα νέο μέλος και ενδεχομένως το μπάσκετ να μην είναι προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή.

Έχω τρομερή σχέση με τον Μίλος, με τη γυναίκα του και την οικογένειά του. Η μητέρα μου τον λατρεύει! Τον έχει σαν παιδί της. Για μένα είναι σαν αδελφός. Νομίζω ότι δεν είναι τόσο χαρούμενος εκεί όσο ήταν στην ΤΣΣΚΑ όμως αυτή τη στιγμή είναι πολύ πρόωρο να μιλάμε για το επόμενο καλοκαίρι.

Είναι ένας φανταστικός παίκτης και σίγουρα αξίζει περισσότερα από ό,τι λαμβάνει στο ΝΒΑ όσον αφορά τον χρόνο συμμετοχής του. Είναι μια ιδιοφυΐα του μπάσκετ. Δυστυχώς κέρδισε μόνο έναν τίτλο μαζί μας όμως δεν ήταν λάθος μόνο του Μίλος… ΟΚ, δεν είναι 100% επαγγελματίας, όμως είναι 100% ταλέντο».

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ