ΣΟΚ στη Λαμία: Μαθητής Β’ Γυμνασίου πυροβόλησε μέσα στο σχολείο για τα… μάτια μιας κοπέλας


Aναστάτωση επικράτησε το πρωί σε Γυμνάσιο στη δυτική Λαμία, μετά από πυροβολισμό που ακούστηκε από τις τουαλέτες του σχολείου.

Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από το ρεπορτάζ, μαθητής της β’ γυμνασίου φέρεται να πυροβόλησε με πιστόλι κρότου – λάμψης ενώ βρισκόταν στις τουαλέτες, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι συμμαθητές του, καθώς και οι εκπαιδευτικοί από το θόρυβο που άκουσαν. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και ο μαθητής προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο για εξηγήσεις, ενώ μαζί του βρίσκεται και ο πατέρας του.

Για τα μάτια μιας κοπέλας έπεσε ο πυροβολισμός

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που καταγράφηκε σε σχολείο της Λαμίας, με πυροβολισμό από πιστόλι κρότου – λάμψης που είχε στα χέρια του 13χρονος μαθητής της Β’ Γυμνασίου!

Ο πυροβολισμός ακούστηκε από τις τουαλέτες του σχολείου, όπου ο νεαρός φέρεται ότι επιχείρησε να λύσει τις διαφορές του με άλλον μαθητή.

“Πέτρα του σκανδάλου” μια μικρή κοπελίτσα φίλη ενός φίλου του 13χρονου, σύμφωνα με τον οποίο, παρενοχλήθηκε από τον άλλον νεαρό.

Με αυτόν τον τρόπο, φέρεται ότι ήθελε να φοβίσει τον αντίζηλο του φίλου του και μάλιστα μετά τον πυροβολισμό ακολούθησε και συμπλοκή.

Ο διευθυντής του σχολείου χωρίς καθυστέρηση κάλεσε την αστυνομία που προσήγαγε τον μικρό με το πιστόλι, ενώ στο Αστυνομικό Μέγαρο κλήθηκε και ο πατέρας που έχει την ευθύνη για την πράξη του γιού του. Τελικά με εντολή Εισαγγελέα κανείς δεν κρατήθηκε, ενώ σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Την προανάκριση για το συμβάν ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ