Παναθηναϊκός – Κιλπάτρικ: Ευχαρίστησε τον Θεό για τον ερχομό του στην Ελλάδα.


Ενθουσιασμένος για τις εμπειρίες του στην Ελλάδα, μετά και τη συμμετοχή του στο All Star Game, εμφανίστηκε ο Σον Κιλπάτρικ και με ανάρτησή του στα social media, απέδωσε τα πάντα στον Θεό.

Για την απόφασή του να δεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και να εγκαταλείψει για πρώτη φορά στην καριέρα του τις ΗΠΑ, έγραψε στο instagram, ο Σον Κιλπάτρικ.

Ο Αμερικανός γκαρντ έδειξε ενθουσιασμένος από τη συμμετοχή του στο All Star Game και δήλωσε «ευλογημένος» από τον Θεό για τις νέες εμπειρίες στην καριέρα του.Η ανάρτηση του Κιλπάτρικ

«Πήρα μια απόφαση στις 11 Ιανουαρίου. Αποφάσισα, λοιπόν, να φύγω στο εξωτερικό και να παίξω μπάσκετ όχι μόνο για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου, επίσης. Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι θα γινόμουν All-Star!

Κάτι παραπάνω από ευλογημένος που είχα τη δυνατότητα να παίξω σε αυτό τον αγώνα και συνεχίζω να γράφω ιστορία στο βιβλίο της ζωής μου! Τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τον Θεό». View this post on Instagram

I made a decision January 11th to come abroad and play basketball not only for me but for my family as well, who would’ve known February 10th that I would’ve been walking as an All Star ⭐️! Beyond blessed to be able to play this game & continue to make history in my history book! It’s all about your story at the end of the day, how would you want you book to be written! None of this is possible without God!

A post shared by Sean Kilpatrick Jr (@seankilpatrick) on Feb 11, 2019 at 4:39am PST


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ