Αστέρας Τρίπολης – Άρης LIVE για την Superleague


O Αστέρας Τρίπολης κοντράρεται με τον Άρη στο «Θ. Κολοκοτρώνης», στο ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Την ίδια στιγμή, ο Άρης θέλει το «διπλό» που θα τον εδραιώσει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα

Η πρώτη νίκη μέσα στο 2019, έστω και αν αυτή έγινε στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα, και το «διπλό» πρόκρισης επί του Εργοτέλη, ήλθαν να ανακουφίσουν λίγο τον Αστέρα Τρίπολης από το δύσκολο σερί των τεσσάρων ηττών μέσα στον Ιανουάριο.

Βέβαια για τον Αστέρα τα δύσκολα παιχνίδια συνεχίζονται και με τον Άρη θα επιχειρήσει να νικήσει στην έδρα του μετά από δύο μήνες. Και βέβαια υπάρχει και το κίνητρο ότι υποδέχεται τον προπονητή που είχε στις πρώτες δέκα αγωνιστικές, τον Σάββα Παντελίδη, σημερινό προπονητή του Άρη.

Ο Παντελίδης, που δεν σχετίζεται μόνο με τον Αστέρα, αλλά και με τον αντικαταστάτη του εκεί, τον Γιώργο Παράσχος. Ο Παράσχος είχε βοηθό τον Παντελίδη στη Χαλκηδόνα, πριν κάνει ο τελευταίος… σόλο καριέρα.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Έχοντας κάνει το 2×2 στα τελευταία του παιχνίδια, ο Άρης βρέθηκε στην πέμπτη θέση, που αλλάζει κάτοχο συχνά στη διάρκεια του πρωταθλήματος!

Ο Άρης έχει πάρει ισοπαλία στις δυο τελευταίες του αναμετρήσεις στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας έχει νικήσει μόνο το ένα από τα τέσσερα τελευταία.

Η… παράδοση των δυο ομάδων

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 5

Ισοπαλίες: 5

Νίκες Άρη: 5

Με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 3

Ισοπαλίες: 3

Νίκες Άρη: 1

Στον πρώτο γύρο

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018, 19.00

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 2-0

(87′ πέναλτι Γιουνές, 90′ σουτ Ματέο Γκαρσία)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ