Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί σαν αρχαία Ελληνίδα θεά και «έσβησε» όλες τις διάσημες


 

Μπορεί μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και του Βρετανικού κινηματογράφου να έδωσαν το «παρών» στο «Αλμπερτ Χολ» του Λονδίνου για τα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA), αλλά οι Βρετανοί αυτή που περίμεναν πως και πως να δουν ήταν την Κέιτ Μίντλετον.

Η Δούκισσα του Κεμπριτζ έφτασε μαζί με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ λίγο πριν τις 9 το βράδυ στο κόκκινο χαλί των BAFTA και εντυπωσίασε με την αέρινη τουαλέτα της.

Φορώντας και πάλι μία αέρινη τουαλέτα που άφηνε ακάλυπτο τον ένα της ώμο, η Κέιτ Μίντλετον έκανε τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά με την λευκή δημιουργία της, η οποία ήταν στενή στην περιοχή του μπούστου και της μέσης και στην συνέχεια γινόταν πιο αέρινη.

Η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε για την εμφάνισή της στα BAFTA 2019 έναν εξίσου εντυπωσιακό κότσο, ώστε να φαίνονται τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, τα οποία επέλεξε να φορέσει προς τιμήν της, καθώς είναι τα αγαπημένα της.

Τέλος, οι Βρετανοί δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν τις αστραφτερές Chimmy Choo γόβες αξίας 1.300 δολαρίων που επέλεξε η Δούκισσα του Κέμπριτζ.

 

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ