Η καρδιά της Event Plus συγχρονίστηκε με την καρδιά των παιδιών που ονειρεύονται.


Τη Μ. Δευτέρα, 29 Απριλίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Event Plus μαζί με τους συνεργάτες της, στήριξε το Make-A-Wish, στη διοργάνωση του “Walk of Wishes”, μια φιλανθρωπική εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ευχών.

Ανέλαβε να φωτίσει στα χρώματα του Make-A-Wish, το Παναθηναϊκό στάδιο και το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στην Θεσσαλονίκη. Έδωσε ένταση στην χορωδία, δύναμη στην μουσική και στην φωνή των παιδιών, με την κατάλληλη ηχητική στο Παναθηναϊκό στάδιο, στην πλατεία Συντάγματος και στην Θεσσαλονίκη. Απαθανάτισε όλες τις μοναδικές στιγμές με την βοήθεια drone και φωτογράφου. Πάνω απ’ όλα, όμως, πρόσφερε όλη της την αγάπη στα παιδιά! Σύσσωμη όλη η ομάδα της Event Plus, περπάτησε τον περίπατο των ευχών στην Αθήνα και έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα!

Όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιήθούν χωρίς την υποστήριξη των πολύτιμων συνεργατών της: Avitron Audiovisual για την Αθήνα, DeltaTek Audiovisual για τη Θεσσαλονίκη, Expose Prod βιντεοσκόπηση και drone, Lucent Soiree για την φωτογράφιση και Tore Furniture για τα έπιπλα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ