Παναγιώτης Πετράκης: «Δεν θα πήγαινα στο «Υour Face Sounds Familiar» γιατί… »


Για το φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα του μίλησε ο Παναγιώτης Πετράκης.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε επίσης στο αν θα έπαιρνε μέρος στο «Υour Face Sounds Familiar» ή στο «Dancing with the stars».

 

Περνάς ένα χειμώνα γεμάτο δουλειά…

«Τετάρτη με Κυριακή είμαι στο Θέατρο Μπρόντγουει με την παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι», τη θεατρική μεταφορά της κινηματογραφική ταινίας που ήδη έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος και κάθε βράδυ βιώνουμε μεγάλη χαρά. Πέρα από το θέατρο, κάνω κάποια lives στο Converto Del’ Arte με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, ενώ έχω και τα γυρίσματα για τον «Πρίγκιπα».

Μαζί με την Ελένη Φουρέιρα είχατε αναδειχτεί νικητές στην πρώτη σεζόν του «Just the two of us». Θα σκεφτόσουν να πάρεις μέρος στο «Υour Face Sounds Familiar» ή στο «Dancing with the stars;»

«Επειδή έχω κάνει ένα τάλεντ σόου, δεν ξέρω αν θα ήθελα να κάνω και ένα δεύτερο. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, τη χάρηκα, αλλά ένα άλλο σόου δεν νομίζω ότι θα είχε να μου δώσει κάτι καινούργιο, οπότε δεν θα το αποφάσιζα εύκολα. Για παράδειγμα, σε ό,τι αφορά το «Υour Face Sounds Familiar», δεν το έχω καθόλου με τις μιμήσεις. Και δεν μου αρέσει να καταπιάνομαι με πράγματα στα οποία δεν αισθάνομαι αρκετά δυνατός», λέει στο 7ΜΕΡΕΣ TV.

 

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ