Φάνης Μουρατίδης: «Όταν αποφασίζεις να συνδυάσεις καριέρα και οικογένεια, τότε ξέρεις πως…»


Ο Φάνης Μουρατίδης είναι εδώ και χρόνια παντρεμένος με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του μιλά για τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν να βρουν χρόνο για τους ίδιους, λόγω των απαιτητικών και πολύωρων γυρισμάτων των σειρών, στις οποίες πρωταγωνιστούν.

Και εσείς και η σύζυγος σας συμμετέχετε σε δυο από τις πιο επιτυχημένες και απαιτητικές σειρές της φετινής σεζόν. Χρόνος υπάρχει για να αφιερώνετε ο ένας στον άλλον;

«Αυτό είναι το δύοκολο για μας που κάνουμε αυτή τη δουλειά και έχουμε και οικογένεια. Όταν αποφασίζεις να συνδυάσεις καριέρα
και οικογένεια, τότε ξέρεις πως πρέπει να  κάνεις και κάποιες θυσίες. Το σύνηθες είναι να κάνω και σειρά και θέατρο, όμως τότε χρειάζεται άλλου τύπου διαχείριση. Με την Άννα Μαρία (Παπαχαραλάμπους) επιλέξαμε φέτος να μην κάνουμε θέατρο και αυτό μας δίνει χρόνο με τα παιδιά μας. Κάνουμε αυτή την προσπάθεια, ώστε να μη χάνουμε χρόνο από την οικογένεια μας. Νομίζω το ίδιο θα έκανε ο καθένας, στο μέτρο που μπορεί και του δίνεται η δυνατότητα να το κάνει», λέει στο Τηλέραμα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ