Επεισόδιο με ζευγάρι σε αεροπλάνο: Τους πήραν… σηκωτούς -Απηύδησαν οι επιβάτες


Αεροπλάνο: Το ζευγάρι φέρεται να διαπληκτίστηκε έντονα με άλλους επιβάτες.

Eκνευρισμένοι επιβάτες ακούστηκαν να ζητωκραυγάζουν όταν ένα ζευγάρι επιβατών εκδιώχθηκαν από μια πτήση της easyJet, η οποία αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία και να κάνει μια απρογραμμάτιστη στάση λόγω της θορυβώδους συμπεριφοράς τους χθες το βράδυ.

Η πτήση EZY3165 της EasyJet από τη Γλασκώβη προς τη Χουργκάντα της Αιγύπτου διαμόρφωσε την πορεία της χθες το βράδυ και προσγειώθηκε στην πόλη του Ηρακλείου Κρήτης, αφού ένα ζευγάρι φέρεται να διαπληκτίστηκε έντονα με άλλους επιβάτες.

Τα δεδομένα παρακολούθησης της πτήσης δείχνουν πώς η πτήση συνέχισε να περνάει την ηπειρωτική Ελλάδα πάνω από τη Μεσόγειο πριν κάνει κύκλους και προσγειωθεί στο Ηράκλειο, αναφέρει η Daily Mail.

Η ανακοίνωση της easyJet

Σε ανακοίνωσή της η easyJet αναφέρει: «Η easyJet μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η πτήση EZY3165 από τη Γλασκώβη προς τη Χουργκάντα στις 29 Απριλίου προσγειώθηκε στο Ηράκλειο, για να παραδώσει στην ελληνική αστυνομία δύο επιβάτες που συμπεριφέρονταν με τρόπο ενοχλητικό κατά τη διάρκεια της πτήσης. Η πτήση στη συνέχεια συνέχισε για τη Χουργκάντα αφού απομακρύνθηκαν οι επιβάτες. Το πλήρωμα της EasyJet είναι εκπαιδευμένο να εκτιμά και να αξιολογεί όλες τις καταστάσεις και να ενεργεί γρήγορα και κατάλληλα για να διασφαλίσει ότι η ασφάλεια της πτήσης και των άλλων επιβατών δεν τίθεται σε κίνδυνο ανά πάσα στιγμή. Παρόλο που τέτοια περιστατικά είναι σπάνια, τα λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη και δεν ανεχόμαστε τέτοιου είδους συμπεριφορές στο αεροσκάφος. Η ασφάλεια και η ευημερία των επιβατών και του πληρώματος είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητα της easyJet».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ