Τι ομάδα είναι ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»


Οι συνήθειες του τηλεοπτικού «Ιησού από τη Ναζαρέτ», Ρόμπερτ Πάουελ

Mπορεί να ζει εδώ και χρόνια στο Λονδίνο, αλλά δεν κρύβει την αγάπη του για μια άλλη μεγάλη πόλη της Αγγλίας, και για μια εκ των ομάδων της.

Ο λόγος για τον τηλεοπτικό «Ιησού από τη Ναζαρέτ», Ρόμπερτ Πάουελ, ο οποίος κοντοζυγώνει πλέον τα 80 χρόνια, αλλά απαρέγκλιτα κάθε χρόνο τέτοιες μέρες μας κρατάει συντροφιά.

Ο Πάουελ λοιπόν σε παλιότερες συνεντεύξεις του έχει εκφράσει την αδυναμία του για την πόλη του Μάντσεστερ. «Αλλά το Μάντσεστερ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ζεις και να εργάζεσαι. Μόλις έκανα μια περιήγηση με τα πόδια στη Βόρεια Συνοικία, μια περιοχή στην οποία δεν είχα ξαναπάει και ήταν μια αποκάλυψη. Πρόκειται για ένα τόσο εξαιρετικά ζωντανό μέρος», είχε πει.

Ο Ρόμπερτ, ο οποίος έγινε διάσημος παίζοντας τον Ιησού από τη Ναζαρέτ το 1977, μου λέει ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται μεταξύ εργασιών μετά την ολοκλήρωση μιας θεατρικής περιοδείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Πάουλ, μάλιστα, προ ετών έγινε προστάτης του 24:7 Theatre Festival του Μάντσεστερ. Όσον αφορά δε τις ποδοσφαιρικές του αδυναμίες, το Όλντ Τράφορντ τον…βλέπει συχνά στις εξέδρες του, αναφέρουν πηγές. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η αγαπημένη του ομάδα.

Τι αρέσκεται να πίνει ο Ρόμπερτ Πάουελ

Κάτι που άλλο που έχει ενδιαφέρον για τις συνήθειές του είναι οι προτιμήσεις του στο ποτό. «Λατρεύω την μπύρα και αν μια παμπ δεν σερβίρει πραγματική μπύρα θα φύγω πολύ γρήγορα. Αν η μπύρα δεν είναι διαθέσιμη, λατρεύω ένα ποτήρι μπορντό και για κάποιο λόγο φαίνεται να συνηθίζεται στο σπίτι μου να πίνουμε σαμπάνια τακτικά και όχι να περιμένουμε για μια ειδική περίσταση», είχε δηλώσει.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ