Διπλό έγκλημα στη Βόρεια Ήπειρο: Πώς σκότωσε το ηλικιωμένο ζευγάρι Ελλήνων ο 69χρονος συγχωριανός


Το έγκλημα αποκαλύφθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη, όταν εντοπίστηκαν οι σοροί των δύο ηλικιωμένων στο σπίτι τους με τραύματα από «βαριά και αιχμηρά αντικείμενα»

Αποκαλύπτονται σταδιακά στοιχεία για το διπλό έγκλημα στη Βόρεια Ήπειρο με θύματα δύο ηλικιωμένους Έλληνες, Κώστα και Κλεονίκη Ηλία και δράστη έναν 69χρονο συχωριανό τους και φίλο του.

Όπως έγινε γνωστό ο 69χρονος έχει ποινικό μητρώο κι έχει καταδικαστεί για κλοπή, ωστόσο ως κίνητρο του εγκλήματος οι αλβανικές αρχές κάνουν λόγο για διαφορές του με τον ηλικιωμένο άνδρα, Κώστα Ηλία.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη, όταν εντοπίστηκαν οι σοροί των δύο ηλικιωμένων στο σπίτι τους με τραύματα από «βαριά και αιχμηρά αντικείμενα»

Ωστόσο το ενδεχόμενο της ληστεία αποκλείστηκε από τις αρχές, καθώς μέσα στο σπίτι βρέθηκαν περί τις 50.000 ευρώ.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως ο φονιάς έπινε καφέ με τους ηλικιωμένους, όταν ξέσπασε καβγάς και τους επιτέθηκε «με βαριά και αιχμηρά αντικείμενα».

Σύμφωνα με τις αλβανικές αρχές ο 84χρονος Κώστας Ηλίας βρέθηκε νεκρός με χτυπήματα στο κεφάλι στην αυλή του σπιτιού, ενώ η σύζυγός του, μέσα στο σπίτι επίσης με τραύματα στο κεφάλι και σε διάφορα μέρη του σώματος.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας δεν εντοπίστηκαν σημάδια διάρρηξης ή κλοπής κάτι που οδήγησε τις αρχές στην αναζήτηση άλλου κινήτρου, καταλήγοντας μετά από σχετικές ανακρίσεις στην ταυτότητα του δράστη, του 69χονου Θ.Μ.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο διαμέρισμα του 69χρονου, οι αστυνομικές υπηρεσίες βρήκαν και κατάσχεσαν αποδεικτικά στοιχεία, το ύποπτο αντικείμενο εγκλήματος, ποσότητα πυρομαχικών, εργαλείο κοπής και άλλα στοιχεία που έχουν σταλεί για έρευνα στο Επιστημονικό Αστυνομικό Ινστιτούτο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ