Ζιζέλ Μπούντχεν: Κάνει έκκληση για τους πλημμυροπαθείς της Βραζιλίας – «Μαζί θα κάνουμε τη διαφορά»


H Βραζιλιάνα καλλονή Zιζέλ Μπούντχεν κάνει έκκληση για βοήθεια μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες που πλήττουν τη γενέτειρά της

Η Ζιζέλ Μπούντχεν θέλει να κάνει τη διαφορά στην πατρίδα της, το Ρίο Γκράντε ντο Σουλ στη Βραζιλία, μετά από ημέρες καταστροφικών πλημμυρών. Το 43χρονο σούπερ μόντελ έκανε μια συγκινητική έκκληση στους θαυμαστές της, ζητώντας τους να κάνουν δωρεές στο Luz Alliance Fund, μια πρωτοβουλία που δημιούργησε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Βραζιλίας για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε οικογένειες στη Βραζιλία.

Σε ένα Reel στο Instagram που περιέχει φωτογραφίες και βίντεο από τις ζημιές στη νότια Βραζιλία, η Μπούντχεν αναφέρθηκε στις πλημμύρες ως «τη χειρότερη τραγωδία στην ιστορία της». «Οι σφοδρές βροχοπτώσεις πλημμύρισαν ολόκληρες πόλεις στα περισσότερα μέρη της πολιτείας. Δεν είναι μία ή δύο πόλεις, έχουν πληγεί περισσότερες από 350 πόλεις. Οι άνθρωποι όχι μόνο χάνουν τα σπίτια τους [και] τις δουλειές τους. Χάνουν τα πάντα. Και υπάρχουν πολλοί ακόμη για να σωθούν. Κανείς δεν ήταν έτοιμος για τέτοια καταστροφή» έγραψε.

https://www.instagram.com/reel/C6uN_Qxusvw/

«Οι πόλεις είναι απομονωμένες. Δρόμοι και γέφυρες καταστράφηκαν. Οι άνθρωποι δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα. Δεν υπάρχει καθαρό πόσιμο νερό. Πολλοί έχουν χωριστεί από τους αγαπημένους τους» συνέχισε. «Και το πιο λυπηρό είναι ότι χάθηκαν πολλές ζωές. Είναι οδυνηρό. Είναι αποκαρδιωτικό». Η Μπούντχεν τελείωσε το βίντεό της ζητώντας από τους ακόλουθούς της να κάνουν δωρεές και να βοηθήσουν «με όποιον τρόπο» μπορούν.

«Ας ενωθούμε όλοι μαζί για να βοηθήσουμε τους χιλιάδες ανθρώπους που μας χρειάζονται. Κανένα ποσό δεν είναι πολύ μικρό. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά», πρόσθεσε σε γραπτό μήνυμα.

Η Μπούντχεν μοιράστηκε σε μια ανάρτηση το Σάββατο, ότι οι άνθρωποι κοντά στην περιοχή μπορούν επίσης να βοηθήσουν δωρίζοντας «στρώματα και μαξιλάρια, όλα τα είδη κλινοσκεπασμάτων, προϊόντα περιποίησης, προϊόντα καθαρισμού, όλα τα είδη ρούχων για όλες τις ηλικίες, έπιπλα, συσκευές, τροφές για κατοικίδια και γενικά είδη καθημερινής διαβίωσης».

Οι αρχές της πολιτείας Ρίο Γκράντε ντο Σουλ ανακοίνωσαν ότι έχουν σημειωθεί 100 επιβεβαιωμένοι θάνατοι από την έναρξη των πλημμυρών. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες, 66.761 άτομα βρίσκονται σε καταφύγια, 163.720 είναι άστεγοι, 372 τραυματίες και 128 παραμένουν αγνοούμενοι.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι μέρος του λόγου που η Μπούντχεν δεν πήγε στο φετινό Met Gala ήταν λόγω της καταστροφής στη Βραζιλία. «Είναι απασχολημένη με την οικογένειά της στο Μαϊάμι. Έχει μια εντελώς γεμάτη ζωή και είναι πολύ απασχολημένη με τα παιδιά της. Επιπλέον, εργάζεται περισσότερο από ό,τι τα τελευταία 20 χρόνια τον περασμένο χρόνο. Έχει τόσα πολλές ασχολίες, εργάζεται όλη την ώρα», είπε η πηγή.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ