Βύρωνας: Εν ψυχρώ η δολοφονία του 32χρονου μπροστά στα μάτια του παιδιού και της γυναίκας του – «Βοήθεια ο μπαμπάς μου…»


Η δολοφονική επίθεση στον Βύρωνα, που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, φέρει τα στοιχεία εκκαθάρισης λογαριασμών σύμφωνα με τις αρχές

Το θύμα, ένας 32χρονος άνδρας, δέχτηκε επίθεση μπροστά στα μάτια του παιδιού του και της γυναίκας του, στο δρόμο Μεσολογγίου και Τσαλδάρη. Από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ., φαίνεται ότι το θύμα και η γυναίκα του είναι αλβανικής καταγωγής και παρακολουθούνταν από την αλβανική μαφία.

Ο 32χρονος πέθανε ακαριαία ενώ η 37χρονος συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρά το παιδί μάλιστα έπαιζε εκείνη την ώρα στο πάρκο και είδε το περιστατικό έτρεξε προς το σημείο και όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Παρασκευής 10/5 φώναζε «βοήθεια, ο μπαμπάς μου».



Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα εκτιμά, φαίνεται να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 32χρονος άνδρας και η γυναίκα είναι από την Αλβανία, με την αλβανική μαφία να ψάχνει τον άνδρα από το 2021.

Οι δολοφόνοι εκτέλεσαν το θύμα μπροστά στα μάτια της συζύγου και του ανήλικου παιδιού του

Πλησίασαν τη Μερσεντές στην οποία επέβαιναν ο ίδιος και η σύζυγος του, πιθανότατα με μηχανή, και άνοιξαν πυρ εναντίον του, ενώ εκείνος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.



Ο 32χρονος φαίνεται να είχε συνδέσεις με την αλβανική μαφία, με αναφορές που τον συνδέουν με διάφορες παράνομες δραστηριότητες. Οι αλβανικές Αρχές φαίνεται να είχαν γνώση για το παρελθόν του και τις δραστηριότητές του.

Οι αναφορές από τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι συμμετείχε σε δολοφονικές επιθέσεις και ότι είχε συλληφθεί στο παρελθόν, κατηγορούμενος για κλοπή και κατοχή παράνομου οπλισμού. Αυτά τα στοιχεία αναδεικνύουν το προφίλ του ως πρόσωπο με παράνομες δραστηριότητες.

Οι ελληνικές Αρχές εξετάζουν προσεκτικά τις καταθέσεις των μαρτύρων, με ιδιαίτερη βαρύτητα να δίνεται στην κατάθεση της συζύγου του θύματος. Επιπλέον, αναζητούν οποιοδήποτε υλικό από κάμερες ασφαλείας που μπορούν να «φωτίσουν» την υπόθεση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ